
Соняшникова олія – це популярний продукт, який завжди рятує під час смаження страв. Але мало хто знає про те, як правильно слід зберігати таку олію, передають Патріоти України.
Справа в тому, що продовжити термін життя продукту і зберегти його смакові якості можна в тому випадку, якщо тримати розкриту пляшку в холодильнику.
Все ж таки слід враховувати, що після відкриття пляшки термін придатності соняшникової олії значно скорочується, але цей процес можна уповільнити, якщо тримати пляшку в холодильнику.
Поруч із плитою або в кухонній шафці масло тримати не варто.
Пов’язано це з тим, що через часті високі температури воно швидше зіпсується і набуде неприємного присмаку, а смажити їжу на ньому після цього вже не можна.
Господині рекомендують виконати ще пару простих маніпуляцій, щоб продовжити термін зберігання олії.
Наприклад, масло потрібно відразу після відкриття перелити в тару зі скла. Також можна відправити в ємність із олією горох або квасолю, щоб зберегти ефект свіжості надовго.
Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...
Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...