Сперечатись про смаки - не найблагородніше заняття, тим більше, якщо справа стосується кулінарії, передають Патріоти України.
В цьому випадку вірніше буде звертати увагу не на смакові уподобання, а скоріше на досвід і здоровий глузд. Інакше можна просто зіпсувати продукти харчування, не зазнавши гастрономічного задоволення.
Наприклад, як правильно вчинити у випадку, якщо доведеться посмажити м’ясо з цибулею? Спочатку смажити цибулю чи м’ясо? А можливо, потрібно готувати їх одночасно?
Розповідаємо, як правильно діяти.
Розглянемо три робочі версії:
Насправді, у такій ситуації потрібно за допомогою цибулі покращити смак м’яса.
Відомо, що м’ясо смажиться довше, а цибуля під впливом температури у сковороді пускає сік.
В результаті, якщо знизиться температура, волога почне випаровуватися, а м’ясо вже буде не стільки смажитися, скільки тушитись.
Грамотно робить той кухар, який спочатку смажить м’ясо так, щоб воно підрум’янилося, а потім додає цибулю, так, щоб і м’ясо та овоч досягли готовності одночасно.
Щодо третього методу, коли інгредієнти смажаться окремо, то зіпсувати готову страву в цьому випадку не вийде.
Єдине, що може постраждати, це смак, який набуває м’ясо, коли смажиться разом із цибулею.
Грецькі горіхи давно відомі своєю користю для серцево-судинної системи. Однак нові дослідження підтвердили, що вони також здатні підтримувати здоров'я кишечника - і ці два аспекти можуть бути тісно пов'язані між собою, передають Патріоти України. Дослі...
Коли мова заходить про суперфуди, найчастіше на думку спадають авокадо чи насіння чіа. Але, за словами кардіолога та автора бестселерів за версією New York Times Алехандро Юнгера, справжній герой для серця - звичайний буряк. Так, цей скромний коренеплі...