Сперечатись про смаки - не найблагородніше заняття, тим більше, якщо справа стосується кулінарії, передають Патріоти України.
В цьому випадку вірніше буде звертати увагу не на смакові уподобання, а скоріше на досвід і здоровий глузд. Інакше можна просто зіпсувати продукти харчування, не зазнавши гастрономічного задоволення.
Наприклад, як правильно вчинити у випадку, якщо доведеться посмажити м’ясо з цибулею? Спочатку смажити цибулю чи м’ясо? А можливо, потрібно готувати їх одночасно?
Розповідаємо, як правильно діяти.
Розглянемо три робочі версії:
Насправді, у такій ситуації потрібно за допомогою цибулі покращити смак м’яса.
Відомо, що м’ясо смажиться довше, а цибуля під впливом температури у сковороді пускає сік.
В результаті, якщо знизиться температура, волога почне випаровуватися, а м’ясо вже буде не стільки смажитися, скільки тушитись.
Грамотно робить той кухар, який спочатку смажить м’ясо так, щоб воно підрум’янилося, а потім додає цибулю, так, щоб і м’ясо та овоч досягли готовності одночасно.
Щодо третього методу, коли інгредієнти смажаться окремо, то зіпсувати готову страву в цьому випадку не вийде.
Єдине, що може постраждати, це смак, який набуває м’ясо, коли смажиться разом із цибулею.
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...