Сперечатись про смаки - не найблагородніше заняття, тим більше, якщо справа стосується кулінарії, передають Патріоти України.
В цьому випадку вірніше буде звертати увагу не на смакові уподобання, а скоріше на досвід і здоровий глузд. Інакше можна просто зіпсувати продукти харчування, не зазнавши гастрономічного задоволення.
Наприклад, як правильно вчинити у випадку, якщо доведеться посмажити м’ясо з цибулею? Спочатку смажити цибулю чи м’ясо? А можливо, потрібно готувати їх одночасно?
Розповідаємо, як правильно діяти.
Розглянемо три робочі версії:
Насправді, у такій ситуації потрібно за допомогою цибулі покращити смак м’яса.
Відомо, що м’ясо смажиться довше, а цибуля під впливом температури у сковороді пускає сік.
В результаті, якщо знизиться температура, волога почне випаровуватися, а м’ясо вже буде не стільки смажитися, скільки тушитись.
Грамотно робить той кухар, який спочатку смажить м’ясо так, щоб воно підрум’янилося, а потім додає цибулю, так, щоб і м’ясо та овоч досягли готовності одночасно.
Щодо третього методу, коли інгредієнти смажаться окремо, то зіпсувати готову страву в цьому випадку не вийде.
Єдине, що може постраждати, це смак, який набуває м’ясо, коли смажиться разом із цибулею.
Вирощування полуниці може стати набагато ефективнішим, якщо правильно підібрати рослини-компаньйони. Ці рослини не лише захищають полуницю від шкідників та хвороб, а й покращують її смак та врожайність, передають Патріоти України. Фахівці радять садити...
Відмова від солі може мати різні наслідки для організму, залежно від того, наскільки жорстко ви обмежуєте її споживання та який ваш загальний стан здоров'я, передають Патріоти України. Загалом, повна відмова від солі не є рекомендованою практикою, якщо...