Сперечатись про смаки - не найблагородніше заняття, тим більше, якщо справа стосується кулінарії, передають Патріоти України.
В цьому випадку вірніше буде звертати увагу не на смакові уподобання, а скоріше на досвід і здоровий глузд. Інакше можна просто зіпсувати продукти харчування, не зазнавши гастрономічного задоволення.
Наприклад, як правильно вчинити у випадку, якщо доведеться посмажити м’ясо з цибулею? Спочатку смажити цибулю чи м’ясо? А можливо, потрібно готувати їх одночасно?
Розповідаємо, як правильно діяти.
Розглянемо три робочі версії:
Насправді, у такій ситуації потрібно за допомогою цибулі покращити смак м’яса.
Відомо, що м’ясо смажиться довше, а цибуля під впливом температури у сковороді пускає сік.
В результаті, якщо знизиться температура, волога почне випаровуватися, а м’ясо вже буде не стільки смажитися, скільки тушитись.
Грамотно робить той кухар, який спочатку смажить м’ясо так, щоб воно підрум’янилося, а потім додає цибулю, так, щоб і м’ясо та овоч досягли готовності одночасно.
Щодо третього методу, коли інгредієнти смажаться окремо, то зіпсувати готову страву в цьому випадку не вийде.
Єдине, що може постраждати, це смак, який набуває м’ясо, коли смажиться разом із цибулею.
"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...
Все, що в нас оточує (стіни, меблі, посуд, будь-які предмети) вбирає енергію — як позитивну, так і негативну, вважають ізотерики. І коли кількість негативу зашкалює, у домівці починають відбуватися неприємні події. . Першими зміни енергетики не на кр...