А ви це знали? Чому телефон треба завжди класти екраном вниз - дві головні причини

Більшість із нас, дістаючи смартфон на роботі чи у громадському місці, кладуть його біля себе екраном догори. Це зручно, адже так ви не пропускаєте сповіщень та дзвінків. Але експерти кажуть, що це помилка. І пояснюють, чому телефон треба класти екраном вниз, передають Патріоти України.

Охолодження

Смартфони сконструйовані таким чином, що охолодження у них відбувається саме через задню панель. Зокрема до неї прилягає акумулятор, який нагрівається під час роботи і потребує контакту із зовнішнім середовищем, щоби балансувати свою температуру.

Якщо смартфон покласти екраном догори, необхідний теплообмін ускладниться. А це може призвести до пошкоджень акумулятора та інших деталей, які потребують охолодження, таких як процесор чи графічний чіп. Тому телефон краще класти екраном униз або встановлювати під кутом на спеціальну підставку. Це може бути простий холдер чи з додатковими функціями – головне, щоби пристрій не лежав на столі.

Камера

Також положення екраном униз дозволяє захистити основну камеру гаджету від подряпин. Нерідко екран ми захищаємо спеціальною плівкою чи склом, тоді як камера залишається беззахисною. Її не накривають ні чохлом, ні будь-яким іншим шаром, бо це порушує її роботу. Саме тому об’єктив чи об’єктиви краще тримати згори – так вони менше контактуватимуть з іншими предметами.

Все дуже просто! Як визначити свіжість курячих яєць

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:07

Ціна на яйця росте, а тому варто ретельно їх обирати, щоб придбати якісні та свіжі продукти, а не кота в лотку передають Патріоти України. Свіжі яйця не повинні мати блиск, виробники не змащують їх олійками. Якщо ви бачите, що яйця блищать, то це пряма...

Лише спробуйте! Чим заправити салат замість класичної олії чи майонезу

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:07

Раніше був стереотип, що всі смачні салати мають бути з майонезом. Натомість більш простий та корисний варіант з олією. Але й багато варіантів заправок, які зроблять салат ароматним, смачним. Готується швидко і продукти знайти легко, передають Патріоти...