А ви це знали? Чому в ресторанах варені яйця вимикають відразу, як закиплять


Незважаючи на те, що у варінні яєць немає жодних секретів, у ресторанах вони смачніші, ніж удома. Кухарі знають секрет, як зварити смачні яйця.

Подробиці

Більшість господарок відварюють яйця в окропі 10 хвилин. Через те, що яйця довго варилися, жовток втрачає потрібну консистенцію.

А ось як варять яйця у ресторанах: доводять воду до кипіння та вимикають вогонь.

Потім яйця тримають у гарячій воді ще 10 хвилин, потім ще 1 хвилину у холодній воді.

Якщо варити яйця в такий спосіб, жовток щоразу виходитиме ніжним і в міру м’яким.

Майстерний вибір: Тактичне спорядження для новачків і професіоналів.

понеділок, 20 травень 2024, 22:07

Повний гід по вибору тактичного спорядження: для початківців і експертів. Шукаєте спорядження, яке відповідатиме вашим потребам в обставинах військових дій? Заплутались у великому асортименті? Не хвилюйтеся, ми тут, щоб допомогти вам знайти те, що вам ...

Корисний лайфхак: Як надовго зберегти воду свіжою в пластикових пляшках

понеділок, 20 травень 2024, 19:37

Такі рекомендації допоможуть в екстрених ситуаціях зберігати воду свіжою впродовж кількох місяців. Відключення світла й води через руйнування критичної інфраструктури змушують українців тримати запаси питної та технічної води. Тому варто знати, як можн...