Незважаючи на те, що у варінні яєць немає жодних секретів, у ресторанах вони смачніші, ніж удома. Кухарі знають секрет, як зварити смачні яйця.
Більшість господарок відварюють яйця в окропі 10 хвилин. Через те, що яйця довго варилися, жовток втрачає потрібну консистенцію.
А ось як варять яйця у ресторанах: доводять воду до кипіння та вимикають вогонь.
Потім яйця тримають у гарячій воді ще 10 хвилин, потім ще 1 хвилину у холодній воді.
Якщо варити яйця в такий спосіб, жовток щоразу виходитиме ніжним і в міру м’яким.
Повний гід по вибору тактичного спорядження: для початківців і експертів. Шукаєте спорядження, яке відповідатиме вашим потребам в обставинах військових дій? Заплутались у великому асортименті? Не хвилюйтеся, ми тут, щоб допомогти вам знайти те, що вам ...
Такі рекомендації допоможуть в екстрених ситуаціях зберігати воду свіжою впродовж кількох місяців. Відключення світла й води через руйнування критичної інфраструктури змушують українців тримати запаси питної та технічної води. Тому варто знати, як можн...