Незважаючи на те, що у варінні яєць немає жодних секретів, у ресторанах вони смачніші, ніж удома. Кухарі знають секрет, як зварити смачні яйця, передають Патріоти України.
Більшість господарок відварюють яйця в окропі 10 хвилин. Через те, що яйця довго варилися, жовток втрачає потрібну консистенцію.
А ось як варять яйця у ресторанах: доводять воду до кипіння та вимикають вогонь.
Потім яйця тримають у гарячій воді ще 10 хвилин, потім ще 1 хвилину у холодній воді.
Якщо варити яйця в такий спосіб, жовток щоразу виходитиме ніжним і в міру м’яким.
"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...
Все, що в нас оточує (стіни, меблі, посуд, будь-які предмети) вбирає енергію — як позитивну, так і негативну, вважають ізотерики. І коли кількість негативу зашкалює, у домівці починають відбуватися неприємні події. . Першими зміни енергетики не на кр...