Незважаючи на те, що у варінні яєць немає жодних секретів, у ресторанах вони смачніші, ніж удома. Кухарі знають секрет, як зварити смачні яйця, передають Патріоти України.
Більшість господарок відварюють яйця в окропі 10 хвилин. Через те, що яйця довго варилися, жовток втрачає потрібну консистенцію.
А ось як варять яйця у ресторанах: доводять воду до кипіння та вимикають вогонь.
Потім яйця тримають у гарячій воді ще 10 хвилин, потім ще 1 хвилину у холодній воді.
Якщо варити яйця в такий спосіб, жовток щоразу виходитиме ніжним і в міру м’яким.
Багато хто вважає, що токсичні стосунки - це завжди про крики, скандали й насильство, передають Патріоти України. Але насправді вони можуть маскуватися під «нормальність» і непомітно руйнувати людину зсередини. Іноді ми навіть не усвідомлюємо, що опини...
6 серпня за новим церковним календарем (19 серпня за старим) - Преображення Господнє. В народі - Яблучний Спас, або Другий Спас. За старим календарним стилем - що можна і не можна робити в день пам'яті святих князів-страстотерпців Бориса і Гліба. Преоб...