А ви це знали? Чому в ресторанах варені яйця вимикають відразу, як закиплять

Незважаючи на те, що у варінні яєць немає жодних секретів, у ресторанах вони смачніші, ніж удома. Кухарі знають секрет, як зварити смачні яйця, передають Патріоти України.

Подробиці

Більшість господарок відварюють яйця в окропі 10 хвилин. Через те, що яйця довго варилися, жовток втрачає потрібну консистенцію.

А ось як варять яйця у ресторанах: доводять воду до кипіння та вимикають вогонь.

Потім яйця тримають у гарячій воді ще 10 хвилин, потім ще 1 хвилину у холодній воді.

Якщо варити яйця в такий спосіб, жовток щоразу виходитиме ніжним і в міру м’яким.

Народні прикмети на 30 січня. День трьох святителів. Як поводитись з хлібом, щоб не нашкодити собі

четвер, 30 січень 2025, 7:05

Православна церква України 30 січня за новим стилем вшановує пам'ять трьох видатних святителів Василія Великого, Григорія Богослова та Іоанна Златоуста, а також священномученика Іполіта та Зінона Києво-Печерського. За старим стилем 30 січня церква згад...

Не робіть так! Автомийник назвав помилки водіїв, які знищують кузов машини

четвер, 30 січень 2025, 5:40

Миття автомобіля важливе не тільки з естетичної точки зору, а й для збереження ресурсу транспортного засобу. За систематичне порушення правил виконання процедури можна жорстко поплатитися, передають Патріоти України. Досвідчений автомийник розповів про...