А ви це знали? Чому в ресторанах варені яйця вимикають відразу, як закиплять

Незважаючи на те, що у варінні яєць немає жодних секретів, у ресторанах вони смачніші, ніж удома. Кухарі знають секрет, як зварити смачні яйця, передають Патріоти України.

Подробиці

Більшість господарок відварюють яйця в окропі 10 хвилин. Через те, що яйця довго варилися, жовток втрачає потрібну консистенцію.

А ось як варять яйця у ресторанах: доводять воду до кипіння та вимикають вогонь.

Потім яйця тримають у гарячій воді ще 10 хвилин, потім ще 1 хвилину у холодній воді.

Якщо варити яйця в такий спосіб, жовток щоразу виходитиме ніжним і в міру м’яким.

Дачникам на замітку! Що можна садити біля полуниці

середа, 5 березень 2025, 19:07

Вирощування полуниці може стати набагато ефективнішим, якщо правильно підібрати рослини-компаньйони. Ці рослини не лише захищають полуницю від шкідників та хвороб, а й покращують її смак та врожайність, передають Патріоти України. Фахівці радять садити...

Що буде з організмом, якщо відмовитися від солі

середа, 5 березень 2025, 18:12

Відмова від солі може мати різні наслідки для організму, залежно від того, наскільки жорстко ви обмежуєте її споживання та який ваш загальний стан здоров'я, передають Патріоти України. Загалом, повна відмова від солі не є рекомендованою практикою, якщо...