Після відвідування ресторанів багато господинь намагаються повторити продегустовані страви, передають Патріоти України.
Спершу здається, що це досить просте завдання: необхідно лише вирушити до магазину чи ринку, вибрати потрібний продукт і приготувати.
Смак страв відрізнятиметься.
Перша причина такої різниці полягає у самих продуктах: у хороших ресторанах намагаються закуповувати максимально свіжі рибу та м’ясо.
Але є одна маленька хитрість, яку варто взяти на замітку господаркам.
Який інгредієнт слід додати до рецепту?
Багато хто здивується, що неймовірний смак ресторанних страв залежить від правильного підходу до маринування. Кухарі найчастіше використовують стандартний набір продуктів – прянощі, лимонний сік, трави.
Але є один продукт, який варто додати.
Це звичайний цукор-пісок.
Достатньо лише однієї чайної ложки.
До речі, доданий цукор не здаватиметься недоречно солодким, адже в маринаді є інші інгредієнти.
Жінки у бажанні стати привабливими для чоловіків сідають на дієти, роблять купу косметичних процедур і намагаються досягти параметрів моделей. Однак насправді, чоловіків приваблюють зовсім інші жінки, передають Патріоти України з посиланням на дослідже...
Білий хліб має репутацію не зовсім корисного продукту, оскільки його виготовляють з очищеного борошна, позбавленого корисних частин, таких як висівки та зародки. Хоча інколи такий хліб може бути збагачений вітамінами групи В, його споживання все ж варт...