А ви це знали? Чому в ресторані риба та м’ясо смачніше, ніж удома - є секретний інгредієнт

Після відвідування ресторанів багато господинь намагаються повторити продегустовані страви, передають Патріоти України.

Спершу здається, що це досить просте завдання: необхідно лише вирушити до магазину чи ринку, вибрати потрібний продукт і приготувати.

Подробиці

Смак страв відрізнятиметься.

Перша причина такої різниці полягає у самих продуктах: у хороших ресторанах намагаються закуповувати максимально свіжі рибу та м’ясо.

Але є одна маленька хитрість, яку варто взяти на замітку господаркам.

Який інгредієнт слід додати до рецепту?

Багато хто здивується, що неймовірний смак ресторанних страв залежить від правильного підходу до маринування. Кухарі найчастіше використовують стандартний набір продуктів – прянощі, лимонний сік, трави.

Але є один продукт, який варто додати.

Це звичайний цукор-пісок.

Достатньо лише однієї чайної ложки.

До речі, доданий цукор не здаватиметься недоречно солодким, адже в маринаді є інші інгредієнти.

Ці фрази видають токсичних людей - впізнайте їх одразу

середа, 8 жовтень 2025, 23:10

Токсичні люди часто маскуються під друзів або колег, але їх видають певні слова та фрази, передають Патріоти України. 1. «Це твоя вина» Вони перекладають відповідальність на інших, аби маніпулювати ситуацією. 2. «Я просто жартую» Це виправдання для о...

Ви гріли це в мікрохвильовці? Ось чому так робити не можна

середа, 8 жовтень 2025, 18:10

Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...