
Відомо, що під час приготування рідкої страви утворюється не зовсім естетична піна. Її прийнято прибирати, оскільки суп вийде не смачним та не апетитним на вигляд, передають Патріоти України.
Однак не всі знають справжні причини, чому важливо прибирати піну. У чому вони полягають:
Насамперед варто пам’ятати про те, що бульйон не вийде смачним і ніжним у тому випадку, якщо ви раптом забудете зняти піну.
Відразу з’явиться гіркий відтінок смаку, через що їсти таку страву навряд чи комусь захочеться.
Багато кулінарів прагнуть приготувати прозорий бульйон, який виглядає апетитно. Головний секрет приготування такої першої страви криється у знятті піни.
Якщо її залишити, то зовнішній вигляд супу залишить бажати кращого. Бульйон вийде незрозумілого кольору з темним відливом.
Якщо ви готуєте бульйон на покупному м’ясі, то не можете бути впевненими у його якості. Деякі кухарі навіть рекомендують зливати першу воду, в якій готується бульйон.
Якщо дотримуватися цього правила, можна позбутися можливих антибіотиків та інших хімічних препаратів, які у ньому перебували.
Груші - смачний та корисний фрукт, але не всім вони підходять. Лікарі та дієтологи наголошують: у деяких людей груші можуть викликати проблеми зі шлунком, кишечником або цукром у крові, передають Патріоти України. Кому не варто їсти груші:. Порада експ...
Багато хто знає про користь оливкової олії для здоров'я, але про користь оливкового листя чули далеко не всі, передають Патріоти України. Вчені встановили, що чай з листя оливкового дерева може допомогти знизити ризик ожиріння, діабету, підвищеного кро...