Хліб - це основний продукт практично на кожному столі, який не лише їдять самостійно зі стравами, але й роблять з нього бутерброди, сендвічі та тости, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz зібрала інформацію та розповість, чому не варто зберігати хліб у холодильнику та чим це може загрожувати. Відтак, за словами багатьох фахівців, найгіршим місцем для зберігання хліба вважається саме холодильник.
Девайс аж ніяк не допомагає вирішити проблему із черствінням, а навпаки ще більше посилює її. До того ж у таких умовах на поверхні та всередині продукту швидко з'являється пліснява. Хоч її не завжди можна помітити на перший погляд, але ризик отруєння залишається вкрай високим.
Як та де правильно зберігати хліб?
Своєю чергою, виріб радять зберігати у прохолодному та сухому місці в хлібниці або шафі подалі від плити. У таких умовах хліб варто загорнути у паперовий пакет або бавовняну тканину, щоб не спровокувати появу цвілі.
В окремих випадках хліб також дозволено заморожувати. Для цього буханку слід обов'язково загорнути в спеціальний зіп-пакет.
Скільки живе собака? У середньому - близько 10–13 років. Але деякі породи здатні прожити понад 20! Вчені з Великобританії, спираючись на нові дані, опубліковані в журналі Nature, проаналізували тривалість життя різних порід собак - і результати вас зди...
Співбесіда - це завжди стрес. Але ще більший - коли рекрутери використовують загадкові тести, про які ви навіть не підозрюєте. Один із таких - тест стільця, здатен миттєво викреслити кандидата з претендентів на посаду. Що це за перевірка, навіщо вона п...