А ви це знали? Чому заборонено зберігати хліб у холодильнику - ніколи цього не робіть!

Хліб - це основний продукт практично на кожному столі, який не лише їдять самостійно зі стравами, але й роблять з нього бутерброди, сендвічі та тости, передають Патріоти України.

Нерідко буває так, що свіжа та м'яка буханка стає черствою вже буквально за один день. У такому випадку господині вдаються до різних лайфхаків, один з яких передбачає зберігання хліба у холодильнику.

Редакція FoodOboz зібрала інформацію та розповість, чому не варто зберігати хліб у холодильнику та чим це може загрожувати. Відтак, за словами багатьох фахівців, найгіршим місцем для зберігання хліба вважається саме холодильник.

Девайс аж ніяк не допомагає вирішити проблему із черствінням, а навпаки ще більше посилює її. До того ж у таких умовах на поверхні та всередині продукту швидко з'являється пліснява. Хоч її не завжди можна помітити на перший погляд, але ризик отруєння залишається вкрай високим.

Як та де правильно зберігати хліб?

Своєю чергою, виріб радять зберігати у прохолодному та сухому місці в хлібниці або шафі подалі від плити. У таких умовах хліб варто загорнути у паперовий пакет або бавовняну тканину, щоб не спровокувати появу цвілі.

В окремих випадках хліб також дозволено заморожувати. Для цього буханку слід обов'язково загорнути в спеціальний зіп-пакет.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...