Хліб - це основний продукт практично на кожному столі, який не лише їдять самостійно зі стравами, але й роблять з нього бутерброди, сендвічі та тости, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz зібрала інформацію та розповість, чому не варто зберігати хліб у холодильнику та чим це може загрожувати. Відтак, за словами багатьох фахівців, найгіршим місцем для зберігання хліба вважається саме холодильник.
Девайс аж ніяк не допомагає вирішити проблему із черствінням, а навпаки ще більше посилює її. До того ж у таких умовах на поверхні та всередині продукту швидко з'являється пліснява. Хоч її не завжди можна помітити на перший погляд, але ризик отруєння залишається вкрай високим.
Як та де правильно зберігати хліб?
Своєю чергою, виріб радять зберігати у прохолодному та сухому місці в хлібниці або шафі подалі від плити. У таких умовах хліб варто загорнути у паперовий пакет або бавовняну тканину, щоб не спровокувати появу цвілі.
В окремих випадках хліб також дозволено заморожувати. Для цього буханку слід обов'язково загорнути в спеціальний зіп-пакет.
Якщо ви - майстер жартів і сарказму, а ваші брати чи сестри ні, у вас є наукове виправдання. Нове дослідження доводить: на відміну від інтелекту або кольору очей, почуття гумору - це не спадкова риса, передають Патріоти України. Уперше науковці виріши...
Сьогодні всім не завадить невеличка перерва — тож приєднуйтесь до розваги! Погляньте уважно на зображення з 25 чарівними французькими бульдогами й спробуйте знайти одного, який відрізняється від інших. Завдання не з легких: лише найуважніші змогли впор...