Для надання котлетам соковитості в них зазвичай додається розмочений м’якуш батону або манка. Однак багатьох господарок цікавить, чи можна замінити білий хліб на чорний, передають Патріоти України.
Досвідчені кулінари впевнено відповідають: це цілком допустимий варіант. Більше того, з фаршу із житнім хлібом вийдуть котлети з дуже цікавим смаком. При цьому в них збережуться усі м’ясні соки.
Втім, достатньо припуститися однієї маленької помилки, і страва вже не вийде такою апетитною.Тому потрібно пам’ятати про правильне співвідношення компонентів.
Як правильно додавати чорний хліб у фарш
З чорного хліба потрібно «вилучити» м’якуш, після чого відправити його в ємність з водою чи молоком.Використовувати інгредієнт можна буде в той момент, коли він стане м’яким.
Співвідношення має бути наступним: на кіло м’ясної основи має припадати 1/4 хліба. Якщо дотримуватися цього балансу, то котлети вийдуть неймовірно ніжними та соковитими. Житній хлібобулочний виріб не зіпсує смаку страви. Навпаки, продукт ідеально поєднується з м’ясом і розм’якшить його.
Осінь, прогулянки на природі та… комарі. Ці маленькі комахи можуть зіпсувати навіть найприємніший вечір, адже їхні укуси викликають нестерпний свербіж. Чому так відбувається і як із цим впоратися, передають Патріоти України. Коли комар проколює шкіру, ...
Навіть невеликі сплески активності протягом дня, такі як підйом сходами чи ходьба, можуть значно знизити ризик передчасної смерті, показало нове дослідження міжнародної групи вчених. Про це пише видання EatingWell, передають Патріоти України. Нове досл...