
Для надання котлетам соковитості в них зазвичай додається розмочений м’якуш батону або манка. Однак багатьох господарок цікавить, чи можна замінити білий хліб на чорний, передають Патріоти України.
Досвідчені кулінари впевнено відповідають: це цілком допустимий варіант. Більше того, з фаршу із житнім хлібом вийдуть котлети з дуже цікавим смаком. При цьому в них збережуться усі м’ясні соки.
Втім, достатньо припуститися однієї маленької помилки, і страва вже не вийде такою апетитною.Тому потрібно пам’ятати про правильне співвідношення компонентів.
Як правильно додавати чорний хліб у фарш
З чорного хліба потрібно «вилучити» м’якуш, після чого відправити його в ємність з водою чи молоком.Використовувати інгредієнт можна буде в той момент, коли він стане м’яким.
Співвідношення має бути наступним: на кіло м’ясної основи має припадати 1/4 хліба. Якщо дотримуватися цього балансу, то котлети вийдуть неймовірно ніжними та соковитими. Житній хлібобулочний виріб не зіпсує смаку страви. Навпаки, продукт ідеально поєднується з м’ясом і розм’якшить його.
Ви купуєте срібні прикраси чи столове приладдя, тому що вони мають гарний вигляд, але з часом ці предмети втрачають блиск. Абсолютно нормально, що вони починають чорніти, і вам просто потрібно якось позбутися цього потьмяніння. Звичайно, є спеціальні з...
Українці люблять сало - це відомий факт. Сало входить у багато страв української кухні. Воно довго зберігається й завжди втамує голод, коли немає змоги готувати. Але сало можна їсти не всім, передають Патріоти України. Так, про сало потрібно забути люд...