А ви це знали? Чи можна додавати до котлет чорний хліб - поради досвідчених господарок

Для надання котлетам соковитості в них зазвичай додається розмочений м’якуш батону або манка. Однак багатьох господарок цікавить, чи можна замінити білий хліб на чорний, передають Патріоти України.

Подробиці

Досвідчені кулінари впевнено відповідають: це цілком допустимий варіант. Більше того, з фаршу із житнім хлібом вийдуть котлети з дуже цікавим смаком. При цьому в них збережуться усі м’ясні соки.

Втім, достатньо припуститися однієї маленької помилки, і страва вже не вийде такою апетитною.Тому потрібно пам’ятати про правильне співвідношення компонентів.

Як правильно додавати чорний хліб у фарш

З чорного хліба потрібно «вилучити» м’якуш, після чого відправити його в ємність з водою чи молоком.Використовувати інгредієнт можна буде в той момент, коли він стане м’яким.

Співвідношення має бути наступним: на кіло м’ясної основи має припадати 1/4 хліба. Якщо дотримуватися цього балансу, то котлети вийдуть неймовірно ніжними та соковитими. Житній хлібобулочний виріб не зіпсує смаку страви. Навпаки, продукт ідеально поєднується з м’ясом і розм’якшить його.

Джерело: ПростоВей

Це справді працює! Одна хитрість, яка зробить борщ смачнішим

п’ятниця, 19 липень 2024, 10:14

Український борщ - це, перш за все, страва, яка є національною в українській кухні, передають Патріоти України. Є багато варіантів приготування борщу. Кожна господиня вважає саме свій варіант його приготування найправильнішим та найсмачнішим. Навіть в ...

Ви будете здивовані! ТОП- 8 "шкідливих" продуктів, які можуть сприяти схудненню

п’ятниця, 19 липень 2024, 9:57

Як відомо, що почати худнути необхідно дотримуватись самодисципліни та урізноманітнити свій раціон збалансованою їжею. Однак, не всі "погані" продукти однакові та неодмінно мають бути виключені з вашого харчового кошика, передають Патріоти України. Дея...