
Ні для кого не секрет, що хліб є одним з основних компонентів котлет, оскільки дозволяє надати смаженому м’ясу соковитість та приємний відтінок смаку. Перевага надається білій булці або батону, смак і текстура яких ідеально поєднується з фаршем, передають Патріоти України.
Проте кулінари, які люблять і не бояться експериментувати на кухні, іноді додають і чорний хліб. Чи варто так чинити, розповімо нижче.
На перший погляд може здатися, що такі котлети розчарують господині: гості швидко «розкусять» зайвий компонент, а смак страви буде досить посереднім.
Але це хибне твердження.
Якщо хоча б раз спробувати приготувати котлети з додаванням чорного хліба, ви залишитеся вражені результатом.
Завдяки солодкуватому присмаку самого продукту страва стає більш збалансованою і соковитою. Навряд чи ваші гості зможуть здогадатися, чому котлети вийшли такими смачними та незвичайними.
На пів кілограма м’яса рекомендується брати приблизно п’яту частину стандартної булки чорного хліба.
Після келиха білого вина багато жінок прокидаються з розбитою головою, соромом і важким відчуттям тривоги. Цей стан отримав назву "тривога від зависання" - коли до фізичного похмілля додається емоційне виснаження. Причина криється у хімічних процесах м...
Цвіль у пральній машині - поширена проблема, яка не лише псує одяг, а й може викликати неприємний запах на кухні чи у ванній. Експерти радять кілька простих способів боротьби з грибком і профілактики його появи, передають Патріоти України. 1. Чистка ба...