
Хурма - один із найпопулярніших осінньо-зимових продуктів, передають Патріоти України.
Багато хто любить цей фрукт, оскільки він чудово допомагає пережити холодний час, коли організм гостро відчуває дефіцит сонячного світла та вітамінів.
Все-таки хурма – це не тільки корисне, але і дуже смачне джерело вітамінів і мікроелементів. Її споживання позитивно позначається на імунітеті, роботі мозку, сприяє оновленню тканин.
Дієтологи рекомендують щодня з’їдати максимум три плоди хурми.
При цьому можна замінити фруктом перекус, десерт або навіть замінити вечерю.
Але при цьому не варто їсти плоди надто пізно. Як зазначають фахівці, найкращий час прийому – до 17:00.
Лікарі також рекомендують їсти хурму не відразу після їди, а через годину після або за півгодини до обіду чи вечері.
Якщо на обід було щось м’ясне, то побалувати себе хурмою можна лише за дві години.
Неприємний запах у холодильнику виникає швидко, навіть якщо холодильник регулярно мити й стежити за продуктами. Достатньо одного зіпсованого інгредієнта або відкритої упаковки, щоб усередині з’явився стійкий аромат, який не зникає одразу після прибиран...
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...