Не у всіх господарок виходить приготувати цю популярну страву так, щоб вона стала предметом гордості, передають Патріоти України.
Здавалося б, жодних складнощів виникнути не повинно: при простому наборі продуктів завжди можна порадувати близьких апетитним гарніром.
Однак у кожного кухаря існують свої правила приготування смаженої картоплі, щоби результат виправдовував очікування.
Одним із найактуальніших і спірних питань є додавання солі.
Що рекомендують досвідчені господині?
Деякі кулінари додають сіль на самому початку або в середині процесу. В цьому випадку картопля втрачає свою форму і виглядає не зовсім апетитно.
Справа в тому, що сіль сприяє випаровуванню вологи.
Саме в результаті цього процесу і розвалюється смажена картопля.
Тому не варто поспішати із додаванням цього інгредієнта.
Досвідчені господині солять страву вже тільки після того, як її повністю приготували.
У такому випадку смажена картопля виходить ідеально смачною.
Стійкість — це фундаментальна якість, яка дозволяє нам рішуче протистояти життєвим викликам і негараздам. А ви справді витривалі, передають Патріоти України . Цей тест допоможе виявити рівень вашої стійкості за допомогою простої, але ефективної технік...
Ethereum — це не лише одна з найпопулярніших криптовалют, але й затребувана блокчейн-платформа. Завдяки криптовалютній біржі Binance можна дізнатися будь-який курс, і курс ефіра — не виключення. Binance надасть вам усі можливості для безпечного трейдин...