
Для багатьох овочевих салатів, наприклад, для популярного і улюбленого багатьма олів’є, потрібна картопля та морква. При цьому додавати їх слід саме у вареному вигляді, передають Патріоти України.
Господині, які прагнуть заощадити час, воліють одночасно варити ці коренеплоди. Так справді можна робити, щоб інгредієнти були готові одночасно.
Попередньо їх потрібно добре промити, але не очищати від шкірки.
Варяться картопля і морква приблизно однаково.
Головне – підібрати велику каструлю, щоб вода покривала овочі повністю.
За 20-30 хвилин вони будуть готові.
Перевіряти готовність овочів бажано зубочисткою, а не виделкою чи товстим ножем.
Перед нарізанням потрібно дати овочам трохи полежати, щоб вони остигли. Щодо моркви, то остуджувати її краще в холодній воді, так вона збереже свою пружність, а значить чиститись та нарізатись буде легше.
Нумерологиня Ірина Постолюк каже, що новорічну ялинку варто прикрашати іграшками, в яких є поєднання червоного, золотого та білого кольорів, а також розповідає про те, як правильно вибрати день, коли її потрібно прикрашати, аби залучили в дім удачу та ...
Необхідно швидко освіжити оселю без хімії? Усе, що вам потрібно, - бананова шкірка та кориця. Цю просту домашню суміш можна зробити за кілька хвилин, а результат здивує навіть скептиків. Вона не лише нейтралізує неприємні запахи, а й чудово підходить я...