
Для багатьох овочевих салатів, наприклад, для популярного і улюбленого багатьма олів’є, потрібна картопля та морква. При цьому додавати їх слід саме у вареному вигляді, передають Патріоти України.
Господині, які прагнуть заощадити час, воліють одночасно варити ці коренеплоди. Так справді можна робити, щоб інгредієнти були готові одночасно.
Попередньо їх потрібно добре промити, але не очищати від шкірки.
Варяться картопля і морква приблизно однаково.
Головне – підібрати велику каструлю, щоб вода покривала овочі повністю.
За 20-30 хвилин вони будуть готові.
Перевіряти готовність овочів бажано зубочисткою, а не виделкою чи товстим ножем.
Перед нарізанням потрібно дати овочам трохи полежати, щоб вони остигли. Щодо моркви, то остуджувати її краще в холодній воді, так вона збереже свою пружність, а значить чиститись та нарізатись буде легше.
Православна церква України 1 грудня за новим стилем (14 грудня за старим) вшановує праведного Філарета Милостивого і старозавітного пророка Наума, одного з 12 малих пророків і покровителя людей, які займаються розумовою працею. . За старим стилем в...
Звичка тиснути ще 10 хвилин збиває біоритми: організм зависає між сном і пробудженням. У такому режимі мозок не розуміє, коли саме потрібно активізуватися, передають Патріоти України. У результаті — туман у голові, зниження концентрації, пригнічений на...