А ви це знали? Чи можна залишати смартфон заряджатися всю ніч

Існує думка, що звичка залишати телефон на зарядці на всю ніч негативно впливає на акумулятор. Пояснюємо, чи дійсно нічна зарядка шкідлива для батареї смартфона, передають Патріоти України.

Як нічна зарядка впливає на смартфон

У сучасних смартфонах виробники, зазвичай, встановлюють спеціальний захист від перезарядження акумулятора. Тому з гаджетом нічого не трапиться, якщо час від часу залишати його на зарядці на всю ніч.

Однак постійно краще все-таки так не робити. Фахівці вважають, що регулярна зарядка до 100-відсоткового рівня в перспективі може негативно позначитися на ємності акумулятора. Оптимальним варіантом, на думку фахівців, є зарядка до 80-відсоткового рівня. Також експерти радять не допускати зниження рівня заряду нижче 30 %.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...