Якщо на одній кухні збереться дві господині, то суперечок про те, як правильно готувати навіть найпростішу страву не уникнути, передають Патріоти України.
Так і у випадку із дерунами. Одні господині вважають, що цибуля – це обов’язковий інгредієнт страви, інші впевнені, що цей овоч тільки псує весь смак.
Рецепт класичних дерунів містить наступні інгредієнти.
Розрахунок на 5 картоплин:
Як готувати
Картоплю миємо, чистимо і тремо на дрібну тертку. Слідом за нею тремо на тертку цибулю прямо в картопляну масу.
Потім додаємо сире яйце та спеції, а в кінці борошно.
Суміш потрібно перемішати до однорідної маси.
Розігріваємо на сковороді рослинну олію і столовою ложкою викладаємо картопляні оладки.
Смажити деруни слід на середньому вогні.
До столу готову страву подають зі сметаною або вершками, збитими з часником та сіллю.
Смачного!
Бажання мати блискучий, стерильно чистий моторний відсік є однією з найнебезпечніших звичок водіїв. Це фатальна помилка, яка гарантовано виводить з ладу електроніку та губить двигун швидше за будь-який пробіг. Про це розповів американський механік Скот...
Шерсть домашніх тварин може зіпсувати життя: вона осідає на килимах, меблях та навіть на одязі. Але є простий трюк, який значно полегшує прибирання, передають Патріоти України. Якщо ваш улюбленець часто лежить на килимі, шерсть застрягає між ворсом, і ...