Якщо на одній кухні збереться дві господині, то суперечок про те, як правильно готувати навіть найпростішу страву не уникнути, передають Патріоти України.
Так і у випадку із дерунами. Одні господині вважають, що цибуля – це обов’язковий інгредієнт страви, інші впевнені, що цей овоч тільки псує весь смак.
Рецепт класичних дерунів містить наступні інгредієнти.
Розрахунок на 5 картоплин:
Як готувати
Картоплю миємо, чистимо і тремо на дрібну тертку. Слідом за нею тремо на тертку цибулю прямо в картопляну масу.
Потім додаємо сире яйце та спеції, а в кінці борошно.
Суміш потрібно перемішати до однорідної маси.
Розігріваємо на сковороді рослинну олію і столовою ложкою викладаємо картопляні оладки.
Смажити деруни слід на середньому вогні.
До столу готову страву подають зі сметаною або вершками, збитими з часником та сіллю.
Смачного!
Сир є дуже популярним продуктом, який додають практично до всіх страв – від макаронів та омлетів до бутербродів і салатів. Існує величезна кількість різновидів сиру, тому його легко використовувати в раціоні, передають Патріоти України. Хоча сир має і ...
Від неприємного запаху ніг та взуття ніхто не застрахований. Цю проблему викликають бактерії, які є джерелом смороду. З ніг вони потрапляють у взуття, а вологе середовище сприяє їхньому розмноженню, через що виникає сморід. Однак є кілька простих, але ...