
Якщо на одній кухні збереться дві господині, то суперечок про те, як правильно готувати навіть найпростішу страву не уникнути, передають Патріоти України.
Так і у випадку із дерунами. Одні господині вважають, що цибуля – це обов’язковий інгредієнт страви, інші впевнені, що цей овоч тільки псує весь смак.
Рецепт класичних дерунів містить наступні інгредієнти.
Розрахунок на 5 картоплин:
Як готувати
Картоплю миємо, чистимо і тремо на дрібну тертку. Слідом за нею тремо на тертку цибулю прямо в картопляну масу.
Потім додаємо сире яйце та спеції, а в кінці борошно.
Суміш потрібно перемішати до однорідної маси.
Розігріваємо на сковороді рослинну олію і столовою ложкою викладаємо картопляні оладки.
Смажити деруни слід на середньому вогні.
До столу готову страву подають зі сметаною або вершками, збитими з часником та сіллю.
Смачного!
Вчені виявили ідеальний режим прання у машинці, щоб продовжити свіжість вашого одягу, передають Патріоти України. У дослідженні, проведеному у партнерстві з Procter and Gamble, Університет Лідса пропонує використовувати найхолодніший і найкоротший цикл...
Риба - цінне джерело омега-3 та вітамінів, але не всі види однаково корисні. Дієтологи б’ють на сполох через тілапію, особливо імпортовану з Азії, передають Патріоти України. Вагітні жінки, маленькі діти та люди з чутливим шлунком повинні бути особливо...