Олів’є часто з’являється на наших столах восени та взимку, тому в деяких салат асоціюється зі святковим гулянням, передають Патріоти України.
Кожна господиня має свою техніку приготування страви.
Деякі продукти можна замінювати, щоб надати салату новий відтінок смаку.
Однак часто у кулінарів виникає питання про те, чи потрібно солити олів’є.
Якою ж буде правильна відповідь?
Все залежить від того, з яких продуктів ви будете готувати страву. Наприклад, при додаванні маринованих огірків сіль не слід вводити. Якщо ж смак вам здається трохи прісним, то можна потішити себе невеликою кількістю солі.
Багато досвідчених господинь використовують іншу хитрість.
Щоб не додавати сіль до складу олів’є, додайте її у воду під час варіння картоплі та моркви.
Тоді смак стане яскравішим.
Якщо ви готуєте рецепт на основі солоної червоної риби, то в солі потреби немає.
А ось “літній” варіант олів’є з додаванням свіжих огірків обов’язково потребує солі. Найкраще солити страву у кінці приготування.
У сучасному світі, де спорт і активний спосіб життя стають невід'ємною частиною повсякденності, важливу роль відіграє якісна спортивна екіпіровка. Вона не лише забезпечує комфорт під час тренувань, а й сприяє досягненню кращих результатів. Однією з про...
Для здоров’я серця особливо корисні фрукти, які багаті на антиоксиданти, калій, клітковину та інші речовини, що підтримують судини і знижують запалення. Ось найкращі варіанти, передають Патріоти України. Якщо обирати один, то чорниця і гранат часто наз...