А ви це знали? Чи потрібно солити олів’є - не всі господині дають правильну відповідь

Олів’є часто з’являється на наших столах восени та взимку, тому в деяких салат асоціюється зі святковим гулянням, передають Патріоти України.

Кожна господиня має свою техніку приготування страви.

Деякі продукти можна замінювати, щоб надати салату новий відтінок смаку.

Подробиці

Однак часто у кулінарів виникає питання про те, чи потрібно солити олів’є.

Якою ж буде правильна відповідь?

Все залежить від того, з яких продуктів ви будете готувати страву. Наприклад, при додаванні маринованих огірків сіль не слід вводити. Якщо ж смак вам здається трохи прісним, то можна потішити себе невеликою кількістю солі.

Багато досвідчених господинь використовують іншу хитрість.

Щоб не додавати сіль до складу олів’є, додайте її у воду під час варіння картоплі та моркви.

Тоді смак стане яскравішим.

Якщо ви готуєте рецепт на основі солоної червоної риби, то в солі потреби немає.

А ось “літній” варіант олів’є з додаванням свіжих огірків обов’язково потребує солі. Найкраще солити страву у кінці приготування.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? До яких проблем можуть призвести веганство та сироїдіння

неділя, 8 вересень 2024, 13:00

Спеціально для Health Talk ендокринологиня Катерина Толстікова поділилася своєю лікарською думкою щодо впливу веганства та сироїдіння на здоровʼя людини, передають Патріоти України. Планування довгострокового веганства може стати ефективним для підтрим...

Є секрет! Що зробити з котлетами перед смаженням, щоб вийшли вп’ятеро смачніші і соковитіші

неділя, 8 вересень 2024, 12:10

З курячого м’яса соковиті котлети приготувати складно, тому що це м’ясо вважається сухим та нездатним утримувати сік, передають Патріоти України. З яловичим чи свинячим фаршем таких проблем не виникає, оскільки ці види м’яса жирні. Досвідчені господині...