Здавалося б, зварити макарони нескладно. Але досить припуститися однієї помилки, і страва виявиться вже не такою смачною, як хочеться, передають Патріоти України.
До поширених помилок входять нестача води, висипання макаронних виробів у холодну рідину та промивання страви після приготування.
Але є й інші дії, про помилковість яких багато кулінарів-аматорів навіть не здогадуються. Так, важливе значення має те, чи прикрита каструля кришкою під час варіння макаронів чи ні.
Деякі господині вважають, що варити макарони потрібно в ємності з закритою кришкою.
Однак такий підхід, всупереч поширеній думці, не призводить до прискорення приготування страви.
Вода хоч і закипає трохи швидше, але ефект не зберігається надовго. Більше того, можуть виникнути серйозні проблеми.
Так, рідина може спінитися і почати «втікати». У цьому випадку кулінар автоматично відкриє кришку, що, напевно, призведе до виливання чималого об’єму води на кухонну плиту.
У цьому випадку поверхня залишиться брудною, а макарони можуть перетворитися на неапетитну масу через нестачу рідини.
Таким чином, приготування макаронних виробів слід здійснювати в каструлі або без кришки, або в ємності, яка напівприкрита кришкою.
З невеликими набряками ніг стикався, напевно, кожен – після важкого дня зʼявляються сліди від шкарпеток або взуття стає тісним, передають Патріоти України. Набряки можуть бути наслідком тривалого сидіння чи стояння або ж симптомом небезпечного захворюв...
Лимони — це екзотичні фрукти, які мають різноманітне застосування в кулінарних рецептах. Мало хто знає, що вони також діють як природний засіб для чищення. Завдяки простому «лимонному рецепту» ви легко і швидко очистите забруднену духовку, пише сайт Be...