
Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є, передають Патріоти України.Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння?
Якщо ви не будете знімати пінку, що утворюється в процесі приготування бульйону чи варіння м'яса, в результаті вона буде осідати на дно великими пластівцями. Відбувається так тому, що під впливом високої температури відбувається денатурація — змінюється структура білка. Чи шкідливо це і як цього уникнути?
Для організму пінка, яка з'являється під час приготування м'яса, не становить жодної загрози. Але вже готовій страві вона може нашкодити. Ось чотири причини, чому краще прибирати пінку з м'яса під час варіння:
Уникнути цю проблему можна за допомогою аж трьох способів:
Зазвичай після проведення цих маніпуляцій пінка не з'являється або утворюється в дуже малій кількості. Якщо ж вона все ж піднялася, її можна легко зняти за допомогою шуміки чи ложки.
Підвищений рівень холестерину часто залишається непоміченим, доки не призводить до серйозних проблем із серцем чи судинами. Саме тому профілактика має починатися з повсякденних звичок, зокрема - з харчування, передають Патріоти України. Наш раціон безп...
У побуті подовжувачі стали звичним засобом підключення кількох приладів одночасно. Однак не всі пристрої безпечні для такого використання. Перевантаження мережі, перегрів проводки та ризик займання - часті наслідки неправильної експлуатації подовжувачі...