А ви це знали? Чи правда, що на цвинтарі не можна нічого підіймати і забирати з собою

Серед українців існує думка, що нібито на цвинтарі нічого не можна підіймати та забирати із собою. Мовляв, можна накликати біду. Чи так це - розповів у своєму TikTok священник Олексій Філюк, передають Патріоти України.

Священник називає забобонами повір'я і прикмети про те, що в жодному разі не можна забирати з собою нічого з цвинтаря, а якщо щось впало, то це підіймати не варто.

"Якщо щось упало - забирайте, бо то ваша особиста річ. Не бійтеся. Не вірте у забобони. Вірте у святого Бога. Те, що впало, хай не пропаде, а вам живим знадобиться. З Богом. І менше забобонів", - наголошує священник.

Чим посипати печінку перед смаженням, щоб страва вийшла м’якою

неділя, 18 серпень 2024, 14:00

Смажена яловича або свиняча печінка – одна з улюблених страв багатьох гурманів. Однак далеко не завжди така трапеза радує кулінарів, адже страва може вийти дуже жорсткою. Навряд чи людина отримає задоволення від вживання блюда з такою консистенцією, пе...

Вчені розкрили зв'язок між віком батька і здоров'ям дитини: Ось коли ризики максимальні

неділя, 18 серпень 2024, 13:45

Зріле батьківство стає все популярнішим. Однак вчені вкотре говорять про те, що це має свої наслідки, й ризики є не лише для вагітності у старшому віці жінки, передають Патріоти України. Нове дослідження показує, що якщо майбутній батько вже у віці 50 ...