
Червоні продукти - від полуниці і вишні до червоного перцю та томатів - часто звинувачують у викликанні алергічних реакцій. Але чи дійсно вони небезпечні, передають Патріоти України.
Що кажуть експерти:
Кому варто бути обережним:
Рекомендації:
Отже, червоний колір продукту сам по собі не небезпечний — головне, як організм реагує на конкретний фрукт або овоч.
Додавання риби до раціону є одним із найефективніших способів підтримати здоров’я серцево-судинної та нервової систем. Проте, як зазначають дієтологи, не всі види риби однаково корисні. Деякі містять вищі дози необхідних поживних речовин, як-от омега-3...
Приємне передчуття від подорожі може зіпсувати одна проста неприємність - неправильно вибране місце в літаку. Але як не помилитись, резервуючи за собою сидіння, передають Патріоти України. Видання Express звернулось до тревел-експертів з питанням, яке ...