А ви це знали? Чи варто мити банани - непередбачувана причина

У багатьох господинь час від часу на кухні з’являються неприємні, надокучливі та бридкі плодові мошки. Вони потрапляють у їжу, псують настрій та змушують господинь передивлятись всі продукти у пошуках джерела їх появи, передають Патріоти України.

Але чи не легше заздалегідь вберегтися від їх появи? Саме такої думки дотримується блогерка Тоня Бі, яка в TikTok розповіла про чудовий метод, завдяки якому плодові мошки більше не з’являтимуться на вашій кухні.

Жінка працює професійною прибиральницею і розповідає, що протягом багатьох років постійно страждала від появи плодових мошок на своїй кухні. Але більше такої проблеми для неї не існує, адже жінка почала мити банани, щойно приносить їх додому з магазину.

За словами блогерки, плодові мошки полюбляють відкладати яйця у шкірці бананів. Потім вони вилуплюються, та створюють великі незручності на кухні. Саме тому надважливо мити банани відразу, і лише після цього обирати найзручніший для себе спосіб їх зберігання.

Народні прикмети на 13 жовтня. Що українці спрадавна їли цього дня на удачу

понеділок, 14 жовтень 2024, 7:05

*** . Назарій народився в Римі й походив зі знатної та заможної родини. Його батьків хрестив апостол Петро, а самого Назарія - перший римський єпископ Лін. Ще юним Назарій вирішив присвятити життя служінню Христу і багатьох язичників навернув до христ...

А ви це знали? Чи варто мити банани - непередбачувана причина

понеділок, 14 жовтень 2024, 5:40

У багатьох господинь час від часу на кухні з’являються неприємні, надокучливі та бридкі плодові мошки. Вони потрапляють у їжу, псують настрій та змушують господинь передивлятись всі продукти у пошуках джерела їх появи, передають Патріоти України. Але ч...