Для того щоб приготувати чудовий класичний борщ, необхідно додати кислі продукти, які нададуть характерного відтінку смаку, передають Патріоти України.
Також важливо зберегти яскравий червоний його колір.
Багато хто додає до борщу ложку столового оцту.
Цей інгредієнт припадає до вподоби не всім, тому кулінари знайшли відмінні альтернативні варіанти.
Чим можна замінити оцет:
Класичним варіантом може бути звичайний лимонний сік. Він допомагає зберегти колір буряків і надає потрібного “кислого” присмаку.
На півкіло м’яса слід брати сік половини лимона.
Зберегти колір коренеплоду може й лимонна кислота. Додавати варто не більше чверті чайної ложки, тому що вона має дуже виражений смак.
Можна попередньо бланшувати помідори і з їх допомогою зберегти червоний відтінок борщу, додавши йому цікавого відтінку смаку. Томати доводять до стану пюре та додають до інших інгредієнтів.
Достатньо 2 штук середнього розміру.
Також можна використовувати якісну томатну пасту. Потрібно близько 100-120 г.
Смартфон може нагріватися з різних причин, і часто це є природною частиною його роботи. Однак, якщо телефон перегрівається занадто часто або сильно, це може вказувати на проблему, яку варто виправити. Ось деякі основні причини перегріву смартфона та сп...
Процес готування може зіпсувати ситуація з олією, яка розлітається в різні боки, деякі гарячі краплі потрапляють на руки, обличчя та інші ділянки. Щоб цього не було, потрібно скористатися однією простою хитрістю, передають Патріоти України. Перед тим я...