Для того щоб приготувати чудовий класичний борщ, необхідно додати кислі продукти, які нададуть характерного відтінку смаку, передають Патріоти України.
Також важливо зберегти яскравий червоний його колір.
Багато хто додає до борщу ложку столового оцту.
Цей інгредієнт припадає до вподоби не всім, тому кулінари знайшли відмінні альтернативні варіанти.
Чим можна замінити оцет:
Класичним варіантом може бути звичайний лимонний сік. Він допомагає зберегти колір буряків і надає потрібного “кислого” присмаку.
На півкіло м’яса слід брати сік половини лимона.
Зберегти колір коренеплоду може й лимонна кислота. Додавати варто не більше чверті чайної ложки, тому що вона має дуже виражений смак.
Можна попередньо бланшувати помідори і з їх допомогою зберегти червоний відтінок борщу, додавши йому цікавого відтінку смаку. Томати доводять до стану пюре та додають до інших інгредієнтів.
Достатньо 2 штук середнього розміру.
Також можна використовувати якісну томатну пасту. Потрібно близько 100-120 г.
Вчені виявили, що регулярне вживання продуктів і напоїв, багатих на кальцій, ймовірно, зменшує ризик розвитку колоректального раку. Про це йдеться у дослідженні науковців з Оксфордського університету (Велика Британія) , результати якого опублікували у ...
Відома фітнес-тренерка та натхненниця здорового способу життя Аніта Луценко розповіла, з якими неправдивими фактами про схуднення стикається час від часу в роботі. За словами тренерки популярного телепроєкту "Зважені та щасливі", лише спорту для втрати...