Велика кількість кухонної солі у раціоні негативно впливає на організм. Щоб покращити стан здоров’я, багато людей знижують вживання білого "порошку", передають Патріоти України.
Проте звичка їсти надто солону їжу дається взнаки: недосолена їжа може здатися дуже прісною. Але страві можна повернути звичний смак, не вдаючись до використання шкідливого харчового продукту. Справа в тому, що є корисна альтернатива солі.
Найкращим варіантом для заміни білої спеції є лимон або його сік. Ці продукти не завдають шкоди організму і при цьому допомагають посилити смакові якості продуктів.
Лимонний сік чудово поєднується з рибними та м’ясними стравами, морепродуктами, різними салатами. У деяких випадках цитрусовий може повністю замінити сіль.
Існує ще кілька цікавих варіантів. Сіль можна замінити й іншими кориснішими продуктами. Йдеться про якісний соєвий соус, морську капусту, трави, спеції і часник.
21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...
Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...