А ви це знали? Чим можна замінити сіль у стравах - названо найкращий варіант

Велика кількість кухонної солі у раціоні негативно впливає на організм. Щоб покращити стан здоров’я, багато людей знижують вживання білого "порошку", передають Патріоти України.

Проте звичка їсти надто солону їжу дається взнаки: недосолена їжа може здатися дуже прісною. Але страві можна повернути звичний смак, не вдаючись до використання шкідливого харчового продукту. Справа в тому, що є корисна альтернатива солі.

Чим замінити сіль

Найкращим варіантом для заміни білої спеції є лимон або його сік. Ці продукти не завдають шкоди організму і при цьому допомагають посилити смакові якості продуктів.

Лимонний сік чудово поєднується з рибними та м’ясними стравами, морепродуктами, різними салатами. У деяких випадках цитрусовий може повністю замінити сіль.

Інші альтернативи солі

Існує ще кілька цікавих варіантів. Сіль можна замінити й іншими кориснішими продуктами. Йдеться про якісний соєвий соус, морську капусту, трави, спеції і часник.

Щоб не стався вибух: Експерт розповів, як грамотно поводитися з зарядними станціями в домашніх умовах

середа, 3 липень 2024, 21:00

Портативну зарядну станцію можна залишати заряджатися без нагляду як на ніч, так і протягом дня за важливої умови: станція має бути сертифікована. Про це та про інші особливості портативних електростанцій для "Главкому" розповів бренд-менеджер компанії...

Що не можна класти до борщу? Помилки господинь, які не варто допускати

середа, 3 липень 2024, 18:13

Про те, як правильно готувати класичний борщ, написано чимало статей. Однак мало кому відомо, які інгредієнти не варто використовувати, передають Патріоти України. Рецепти приготування борщу існують у багатьох народів, та всі вони, здебільшого, схожі м...