Вживання більше однієї порції червоного м'яса на тиждень може збільшити ризик розвитку діабету 2 типу. При цьому небезпека посилюється з кожною додатковою щотижневою порцією. Такого висновку дійшли вчені з Гарвардського університету, пише Express. Вчені також виявили, що ризик можна зменшити, замінивши червоне м'ясо рослинними джерелами білка, передають Патріоти України.
"Наші результати повністю підтверджують рекомендації обмежити споживання червоного м'яса. І це стосується, як переробленого, так і необробленого червоного м'яса", - зазначив доктор Сяо Гу. Встановлено, що заміна червоного м'яса здоровими джерелами білка рослинного походження, такими як овочі та горіхи, може знизити ймовірність розвитку діабету у людей на 30%.
Кава для багатьох стала невід’ємною частиною щоденного ритуалу та джерелом енергії зранку. Та іноді ми вдаємося до звички, яка здається дрібницею, але може позбавити напій смаку та навіть користі, передають Патріоти України. Йдеться про споживання зали...
Хурма, солодкий і яскравий фрукт з Азії, давно завоювала популярність серед споживачів, передають Патріоти України. Хурма цінується за високий вміст вітаміну С, калію та клітковини. Ці речовини корисні для організму, проте переїдання може призвести до ...