А ви це знали? Чим небезпечне червоне м'ясо - дослідження встановило новий ризик

Вживання більше однієї порції червоного м'яса на тиждень може збільшити ризик розвитку діабету 2 типу. При цьому небезпека посилюється з кожною додатковою щотижневою порцією. Такого висновку дійшли вчені з Гарвардського університету, пише Express. Вчені також виявили, що ризик можна зменшити, замінивши червоне м'ясо рослинними джерелами білка, передають Патріоти України.

"Наші результати повністю підтверджують рекомендації обмежити споживання червоного м'яса. І це стосується, як переробленого, так і необробленого червоного м'яса", - зазначив доктор Сяо Гу. Встановлено, що заміна червоного м'яса здоровими джерелами білка рослинного походження, такими як овочі та горіхи, може знизити ймовірність розвитку діабету у людей на 30%.

Все просто! ТОП-5 порад, які допоможуть знизити ризик розвитку хвороби Альцгеймера

четвер, 17 квітень 2025, 12:30

З віком важливо не лише стежити за фізичним здоров’ям, а й підтримувати активність мозку. Попри те, що хвороба Альцгеймера невиліковна, є прості звички, які можуть допомогти знизити ризик її розвитку, передають Патріоти України. Крім того, нові дослідж...

Все просто! Чим відбілити брудні кросівки

четвер, 17 квітень 2025, 10:56

У більшості з нас є улюблена пара білих кросівок, які стали вже занадто брудними через те, що вони часто використовуються. Але при цьому їх ще можна врятувати, передають Патріоти України. Тревел-репортерка видання Express, чиє ім’я вказане як Vita Moly...