Коли ми готуємо звичайні котлети, то, перекручуючи всі складові, відчуваємо їх спільний смак. А коли все це ріжеться, то можна відчути кожен шматочок, який ми поклали під час готування, передають Патріоти України.
Щоб приготувати січені, рубані, різані котлетки, нам знадобиться:
Куряче або індиче філе – 400 г
Яйце – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Твердий сир – 100 г
Зелень (цибуля, петрушка) на смак
Сіль, спеції (перець, сушений часник, паприка) на смак
Майонез – 3 ст. л.
Крохмаль – 2 ст. л.
Олія для смаження
Сама назва вказує, що всі інгредієнти будуть різані, ніяких терток і м’ясорубок! Отож, спочатку наріжте невеликими кубиками філе, потім сир і цибулю.
Додайте сіль, спеції, зелень. Вбийте яйце, додайте майонез і картопляний крохмаль. Все ретельно розмішайте.
Набирайте ложкою і смажте на добре розігрітій сковороді до золотистого кольору з обох боків. Смачно, і мають апетитний зовнішній вигляд!
Під час стресу ми тягнемося до знайомих "заспокійливих" продуктів: шоколад, чіпси, морозиво чи солодка газована. Проте така їжа лише поглиблює нервове напруження та шкодить здоров’ю. Видання eatthis.com пропонує корисні альтернативи - продукти, які дій...
У спекотну пору року прання постільної білизни потребує особливої уваги - через підвищене потовиділення тканини швидко вбирають запахи, жир і забруднення. Це не лише створює дискомфорт, а й робить ліжко середовищем для пилових кліщів та бактерій. Але е...