А ви це знали? Чим рублені котлети кращі, ніж класичні з фаршем

Коли ми готуємо звичайні котлети, то, перекручуючи всі складові, відчуваємо їх спільний смак. А коли все це ріжеться, то можна відчути кожен шматочок, який ми поклали під час готування, передають Патріоти України.

Подробиці

Щоб приготувати січені, рубані, різані котлетки, нам знадобиться:
Куряче або індиче філе – 400 г
Яйце – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Твердий сир – 100 г
Зелень (цибуля, петрушка) на смак
Сіль, спеції (перець, сушений часник, паприка) на смак
Майонез – 3 ст. л.
Крохмаль – 2 ст. л.
Олія для смаження

Сама назва вказує, що всі інгредієнти будуть різані, ніяких терток і м’ясорубок! Отож, спочатку наріжте невеликими кубиками філе, потім сир і цибулю.

Додайте сіль, спеції, зелень. Вбийте яйце, додайте майонез і картопляний крохмаль. Все ретельно розмішайте.

Набирайте ложкою і смажте на добре розігрітій сковороді до золотистого кольору з обох боків. Смачно, і мають апетитний зовнішній вигляд!

Джерело: ПростоВей

Глибокий розряд акумулятора: причини та відновлення

п’ятниця, 9 травень 2025, 17:53

Автомобільний акумулятор — це серце електричної системи авто. Саме він забезпечує живлення всіх електронних компонентів і гарантує запуск двигуна за будь-якої погоди. Проте навіть найнадійніший пристрій не застрахований від виходу з ладу, особливо при ...

Все просто! Як дізнатися, що до вас відчуває людина

п’ятниця, 9 травень 2025, 17:40

На підсвідомому рівні ми завжди хочемо довіряти людям, це, скажімо так, наш природний рефлекс. Та життя від раннього віку вчить атрофувати це бажання і зустрічати людей не з відкритим серцем, а з вдумливою головою, передають Патріоти України з посиланн...