
Зварити курячий бульйон - майже щоденна дія господинь. Приготування перших страв на його основі виходять ароматні та одночасно дієтичні. Іноді куряче м’ясо з бульйону використовується для інших страв, тому важливим є зовнішній вигляд продукту, передають Патріоти України.
Сіруватий вигляд курячої грудки можна зробити привабливим та апетитним. Для цього потрібно додати у бульйон всього один інгредієнт. Червона цибуля — ось секрет, який дозволяє змінити ситуацію.
Бульйон має дійти до кипіння. Після цього в каструлю закладають половинками червону неочищену цибулю. Так, лушпиння, якщо воно чисте, має лишитись. В цьому основний секрет методу.
В результаті куряча грудка вийде приємного рожевого кольору. Окрім того, м’ясо лишиться соковитим та ніжним. Спробуйте та переконайтесь у цікавому результаті такого кулінарного експерименту.
Помилка у виборі iPad коштує дорого — в кращому випадку доведеться миритися з повільною роботою, в гіршому — планшет припадатиме пилом на полиці. Лінійка 2025 року пропонує чотири моделі, кожна з яких є найкращою для своїх завдань, але абсолютно не під...
Як це може зашкодити очам - розповідає офтальмолог мережі «Новий Зір» Руслан Казбекович Тамбієв, лікар вищої категорії, офтальмохірург, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У повсякденному житті ми рідко замислюємося, що часто перенавантажує...