А ви це знали? Для чого до курячого бульйону кладуть цибулю у шкаралупі

Зварити курячий бульйон - майже щоденна дія господинь. Приготування перших страв на його основі виходять ароматні та одночасно дієтичні. Іноді куряче м’ясо з бульйону використовується для інших страв, тому важливим є зовнішній вигляд продукту, передають Патріоти України.

Цікаво та просто

Сіруватий вигляд курячої грудки можна зробити привабливим та апетитним. Для цього потрібно додати у бульйон всього один інгредієнт. Червона цибуля — ось секрет, який дозволяє змінити ситуацію.

Бульйон має дійти до кипіння. Після цього в каструлю закладають половинками червону неочищену цибулю. Так, лушпиння, якщо воно чисте, має лишитись. В цьому основний секрет методу.

В результаті куряча грудка вийде приємного рожевого кольору. Окрім того, м’ясо лишиться соковитим та ніжним. Спробуйте та переконайтесь у цікавому результаті такого кулінарного експерименту.

Секретний рецепт смачних курячих гомілок у духовці

понеділок, 6 травень 2024, 16:14

Чому саме секретний рецепт смачних курячих гомілок у духовці? Бо вони такі смачні, що не кожна господиня розповіла б особливості приготування коронної страви, передають Патріоти України.

Чи актуально купувати золото у 2024? Огляд трендових прикрас

понеділок, 6 травень 2024, 16:00

Людство вже давно не живе в добу «золотої лихоманки», але попит на цей дорогоцінний метал залишається стабільним крізь роки. Золоті прикраси переважно купують у двох випадках: . Для жінок переважно не обов'язково мати вагому причину для купівлі блиску...