Господині часто змінюють рецепти під свої смаки та уподобання. Це надає стравам нового «звучання» та допомагає вдосконалити смак. Традиційна рецептура в доповненні з експериментами — основа вдалих кулінарних рішень. Про одне таке і піде мова в цій статті.
Будь-який фарш для котлет або тюфтелей стане набагато кращим, якщо в нього додати вершкове масло. В результаті вони стануть більш насичені на смак та будуть танути у роті. В процесі приготування масло топиться та рівномірно розповсюджується, що допомагає утримувати м’ясний сік.
Для котлет з індичого або курячого фаршу особливо важливо додавати вершкове масло. Таким чином можна буде уникнути сухості після смаження або запікання.
В кулінарних колах є два перевірених способи додавання вершкового масла. Можна порізати його на дрібні кубики та вручну закласти їх в сформовані котлети. Вершкове масло розтопиться та зробить котлети соковитими. Другий спосіб — найпростіший. Треба просто натерти масло на тертці та додати до фаршу.
Будь-який з цих способів є вдалим кулінарним рішенням. Про смаки не сперечаються, але котлети з додаванням вершкового масла дуже смачні.
Якщо ви важко засинаєте, варто додати до вечірнього ритуалу трав’яні чаї, які допомагають розслабитись і покращують якість сну. Ми поговорили з дієтологинею Лорі Райт та сертифікованим сомельє чаю Джі Чо, щоб дізнатись, які чаї справді працюють і як їх...
Колишня працівниця авіакомпанії British Airways Джейн Хоукс поділилася практичними порадами для тих, хто хоче уникнути джетлагу та виснаження після тривалого перельоту. І головне - вона пояснила, якого місця в салоні літака краще уникати. Про це пише в...