А ви це знали? Для чого додавати оцет у воду, в якій вариться картопля

Оцет – незамінний продукт у кулінарії, який додають під час приготування різноманітних страв. Але при цьому далеко не кожна господиня знає, що оцет слід додавати під час варіння картоплі, передають Патріоти України.

Особливо актуальним є такий спосіб, якщо картопля потрібна для святкових салатів або іншого частування. Справа в тому, що завдяки оцту картопля не розварюється.

Тут у недосвідченого кулінара може постати питання про те, коли і як правильно додавати оцет у такій ситуації. Відповідь досить проста. Вливати оцет слід після закипання води.

На 2 літри рідини слід взяти 1-2 столові ложки 9-відсоткового продукту. Відразу після цього в каструлю можна опускати вимиті овочі в шкірці.

У результаті картопля залишатиметься цілою і твердою. Після приготування коренеплід потрібно почистити і надалі використовувати його у процесі приготування страв.

Джерело: ПростоВей

Чи може кава продовжити життя? Жителі "голубих зон" знають відповідь

четвер, 21 серпень 2025, 23:10

Кава - не просто один із найпопулярніших напоїв у світі, а й важлива частина життя жителів так званих "голубих зон" - регіонів з найвищою тривалістю життя та відмінним здоров’ям. Чи приховують традиції заварювання кави секрет їхнього довголіття, переда...

Творить дива! Учені назвали дієту, що допомагає зберегти нейрони та пам’ять

четвер, 21 серпень 2025, 18:44

Пам’ять - одна з найцінніших функцій людини. Страх втратити здатність впізнавати близьких або пам’ятати важливі моменти змушує багатьох замислюватися про те, як зберегти здоров’я мозку, передають Патріоти України. Дедалі більше уваги вчені та лікарі пр...