А ви це знали? Для чого додавати оцет у воду, в якій вариться картопля

Оцет – незамінний продукт у кулінарії, який додають під час приготування різноманітних страв. Але при цьому далеко не кожна господиня знає, що оцет слід додавати під час варіння картоплі, передають Патріоти України.

Особливо актуальним є такий спосіб, якщо картопля потрібна для святкових салатів або іншого частування. Справа в тому, що завдяки оцту картопля не розварюється.

Тут у недосвідченого кулінара може постати питання про те, коли і як правильно додавати оцет у такій ситуації. Відповідь досить проста. Вливати оцет слід після закипання води.

На 2 літри рідини слід взяти 1-2 столові ложки 9-відсоткового продукту. Відразу після цього в каструлю можна опускати вимиті овочі в шкірці.

У результаті картопля залишатиметься цілою і твердою. Після приготування коренеплід потрібно почистити і надалі використовувати його у процесі приготування страв.

Джерело: ПростоВей

Кіт-талiсман: Які пухнастики приносять багатство і щастя в дім

вівторок, 7 жовтень 2025, 9:15

Багато народів вважають котів символом удачі, багатства та захисту дому. Але не всі коти однаково щасливі для своїх власників. Залежно від породи, забарвлення та навіть характеру, деякі коти можуть стати справжніми талісманами для сім’ї, передають Патр...

Водіям на замітку! Чому не варто швидко вимикати двигун автомобіля після зупинки

вівторок, 7 жовтень 2025, 8:45

Нерідко автомобілісти після того, як припаркувалися, швидко глушать двигун. Такі дії можуть викликати серйозні проблеми з мотором. Про це пише Твоя МАШИНА, передають Патріоти України. Як пояснив Микита, інженер-діагност однієї з київських СТО, в зоні р...