А ви це знали? Для чого додавати оцет у воду, в якій вариться картопля

Оцет – незамінний продукт у кулінарії, який додають під час приготування різноманітних страв. Але при цьому далеко не кожна господиня знає, що оцет слід додавати під час варіння картоплі, передають Патріоти України.

Особливо актуальним є такий спосіб, якщо картопля потрібна для святкових салатів або іншого частування. Справа в тому, що завдяки оцту картопля не розварюється.

Тут у недосвідченого кулінара може постати питання про те, коли і як правильно додавати оцет у такій ситуації. Відповідь досить проста. Вливати оцет слід після закипання води.

На 2 літри рідини слід взяти 1-2 столові ложки 9-відсоткового продукту. Відразу після цього в каструлю можна опускати вимиті овочі в шкірці.

У результаті картопля залишатиметься цілою і твердою. Після приготування коренеплід потрібно почистити і надалі використовувати його у процесі приготування страв.

Джерело: ПростоВей

Урожаю позаздрять всі сусіди! Чим підживити баклажани, щоб гарно вродили

понеділок, 16 червень 2025, 12:50

Урожайність баклажанів значною мірою залежить не лише від сорту чи погоди, а й від правильної системи підживлення. Улітку, в період активного росту й плодоношення, рослинам особливо потрібна підтримка – поживні речовини, що сприяють формуванню зав’язі ...

Не будуть наближатися! Натуральні засоби, які дійсно відлякують комарів

понеділок, 16 червень 2025, 12:22

Ось кілька натуральних засобів, які дійсно ефективно відлякують комарів, і чия ефективність підтверджена науковими дослідженнями, передають Патріоти України.