Оцет – незамінний продукт у кулінарії, який додають під час приготування різноманітних страв. Але при цьому далеко не кожна господиня знає, що оцет слід додавати під час варіння картоплі, передають Патріоти України.
Особливо актуальним є такий спосіб, якщо картопля потрібна для святкових салатів або іншого частування. Справа в тому, що завдяки оцту картопля не розварюється.
Тут у недосвідченого кулінара може постати питання про те, коли і як правильно додавати оцет у такій ситуації. Відповідь досить проста. Вливати оцет слід після закипання води.
На 2 літри рідини слід взяти 1-2 столові ложки 9-відсоткового продукту. Відразу після цього в каструлю можна опускати вимиті овочі в шкірці.
У результаті картопля залишатиметься цілою і твердою. Після приготування коренеплід потрібно почистити і надалі використовувати його у процесі приготування страв.
У суспільстві існують певні норми та обмеження, яких більшість дотримується, але не завжди розуміє, з яких причин. Цей випадок не є винятком. Чимало людей вважають, що мити волосся безпосередньо перед фарбуванням не варто, бо тоді фарба ляже гірше і ре...
Щоб продукти зберігалися в холодильнику протягом тривалого часу, потрібен оптимальний режим усередині нього. Яку краще ставити температуру в холодильнику – читайте у матеріалі Life. Фактів ICTV, передають Патріоти України. Зазвичай у холодильниках є сп...