А ви це знали? Для чого додавати оцет у воду, в якій вариться картопля

Оцет – незамінний продукт у кулінарії, який додають під час приготування різноманітних страв. Але при цьому далеко не кожна господиня знає, що оцет слід додавати під час варіння картоплі, передають Патріоти України.

Особливо актуальним є такий спосіб, якщо картопля потрібна для святкових салатів або іншого частування. Справа в тому, що завдяки оцту картопля не розварюється.

Тут у недосвідченого кулінара може постати питання про те, коли і як правильно додавати оцет у такій ситуації. Відповідь досить проста. Вливати оцет слід після закипання води.

На 2 літри рідини слід взяти 1-2 столові ложки 9-відсоткового продукту. Відразу після цього в каструлю можна опускати вимиті овочі в шкірці.

У результаті картопля залишатиметься цілою і твердою. Після приготування коренеплід потрібно почистити і надалі використовувати його у процесі приготування страв.

Джерело: ПростоВей

Розставлено крапки над "і": Як правильно фарбувати волосся - на чисту чи брудну голову

четвер, 1 травень 2025, 12:30

У суспільстві існують певні норми та обмеження, яких більшість дотримується, але не завжди розуміє, з яких причин. Цей випадок не є винятком. Чимало людей вважають, що мити волосся безпосередньо перед фарбуванням не варто, бо тоді фарба ляже гірше і ре...

Варто знати! Яку краще ставити температуру в холодильнику

четвер, 1 травень 2025, 12:05

Щоб продукти зберігалися в холодильнику протягом тривалого часу, потрібен оптимальний режим усередині нього. Яку краще ставити температуру в холодильнику – читайте у матеріалі Life. Фактів ICTV, передають Патріоти України. Зазвичай у холодильниках є сп...