На перший погляд немає жодного зв’язку між варінням яєць та лимонами. Насправді є підтверджений факт їх сумісності та взаємодопомоги. Про це розповідаємо далі у статті, передають Патріоти України.
А ви знали, що саме для цього й потрібні лимони. Якщо кілька скибок кинути в воду в процесі варіння яєць, тоді потім вони будуть набагато легше чиститися. Можна навіть сік лимона налити або лимонну кислоту.
В результаті такого швидкого позбавлення від шкаралупи годі й було чекати, але це дійсно працює. Почистити яйця можна буквально за кілька секунд. Шкаралупа легко відділяється.
Цікавий експеримент. Ви можете настільки легко почистити яйця, що й стукати по ним не треба. До речі, після такого приготування шкаралупу можна не викидати. Якщо її додавати до кави, то буде нейтралізовано кислий післясмак та гіркота.
Кава - улюблений напій багатьох людей, який бадьорить і допомагає прокинутися. Проте, незважаючи на корисні властивості, не всім варто вживати каву. Існує низка захворювань та станів, при яких від цієї популярної напої краще відмовитись або принаймні о...
Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...