На перший погляд немає жодного зв’язку між варінням яєць та лимонами. Насправді є підтверджений факт їх сумісності та взаємодопомоги. Про це розповідаємо далі у статті, передають Патріоти України.
А ви знали, що саме для цього й потрібні лимони. Якщо кілька скибок кинути в воду в процесі варіння яєць, тоді потім вони будуть набагато легше чиститися. Можна навіть сік лимона налити або лимонну кислоту.
В результаті такого швидкого позбавлення від шкаралупи годі й було чекати, але це дійсно працює. Почистити яйця можна буквально за кілька секунд. Шкаралупа легко відділяється.
Цікавий експеримент. Ви можете настільки легко почистити яйця, що й стукати по ним не треба. До речі, після такого приготування шкаралупу можна не викидати. Якщо її додавати до кави, то буде нейтралізовано кислий післясмак та гіркота.
Здоров’я кісток - це не лише кальцій, вітамін D і фізичні вправи. Нове масштабне дослідження показало: вирішальним може бути ще й час, коли ви їсте, передають Патріоти України. Американські науковці проаналізували дані понад 927 тисяч дорослих і виявил...
Чи може те, що ми їмо, визначати, ким ми є? Науковці дедалі частіше відповідають на це запитання ствердно. Ідея "ти є те, що ти їси", яку ще в XIX столітті вважали радше метафорою, нині отримує наукове підтвердження, передають Патріоти України. Огляд д...