А ви це знали? Для чого досвідчені господині додають лимон під час варіння яєць

На перший погляд немає жодного зв’язку між варінням яєць та лимонами. Насправді є підтверджений факт їх сумісності та взаємодопомоги. Про це розповідаємо далі у статті, передають Патріоти України.

Для чищення яєць

А ви знали, що саме для цього й потрібні лимони. Якщо кілька скибок кинути в воду в процесі варіння яєць, тоді потім вони будуть набагато легше чиститися. Можна навіть сік лимона налити або лимонну кислоту.

В результаті такого швидкого позбавлення від шкаралупи годі й було чекати, але це дійсно працює. Почистити яйця можна буквально за кілька секунд. Шкаралупа легко відділяється.

Цікавий експеримент. Ви можете настільки легко почистити яйця, що й стукати по ним не треба. До речі, після такого приготування шкаралупу можна не викидати. Якщо її додавати до кави, то буде нейтралізовано кислий післясмак та гіркота.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...