Солені лимони на перший погляд - це якась дикість, але якщо розібратися, то витрата грошей зовсім не марна. Цікаво, що при цьому в лимонний розсіл додають перець або інші спеції та прянощі, а також ароматні трави, лаванду, наприклад. Так для чого це і в чому тут користь, передають Патріоти України.
Щоб засолити лимон, знадобиться сіль великого помелу, а далі можна діяти по натхненню.
Відмінно поєднується із солоним цитрусом розмарин, лавровий лист, кориця, фенхель, коріандр, базилік.
Як солити
Потім такі лимони можна додавати до салатів, м’ясних, рибних та овочевих страв, використовувати для приготування маринадів, але найкраще запікати з ними курку.
Лавровий лист - це спеція, яка має унікальний смак та аромат. Додавши її до бульйонів, супів, рагу маринадів, других страв чи соусів, отримаємо у справі ніжну гіркувату нотки та трав'яний аромат, що беззаперечно підсилить смак. Втім, лавровий лист може...
Моделі автомобілів із Південної Кореї гідно конкурують на ринку з японськими та європейськими. Деякі з них здатні навіть перевершувати конкурентів. Пʼятірку найнадійніших корейських кросоверів підібрав SUV News, передають Патріоти України. Надійними дв...