
Солені лимони на перший погляд - це якась дикість, але якщо розібратися, то витрата грошей зовсім не марна. Цікаво, що при цьому в лимонний розсіл додають перець або інші спеції та прянощі, а також ароматні трави, лаванду, наприклад. Так для чого це і в чому тут користь, передають Патріоти України.
Щоб засолити лимон, знадобиться сіль великого помелу, а далі можна діяти по натхненню.
Відмінно поєднується із солоним цитрусом розмарин, лавровий лист, кориця, фенхель, коріандр, базилік.
Як солити
Потім такі лимони можна додавати до салатів, м’ясних, рибних та овочевих страв, використовувати для приготування маринадів, але найкраще запікати з ними курку.
Не у всіх вдома є душ, тому миття волосся над ванною або раковиною часто супроводжується неприємним дискомфортом у попереку. Тривале стояння в нахиленому положенні може викликати напругу, біль і навіть ризик різкого прострілу в спині, передають Патріот...
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...