
Солені лимони на перший погляд - це якась дикість, але якщо розібратися, то витрата грошей зовсім не марна. Цікаво, що при цьому в лимонний розсіл додають перець або інші спеції та прянощі, а також ароматні трави, лаванду, наприклад. Так для чого це і в чому тут користь, передають Патріоти України.
Щоб засолити лимон, знадобиться сіль великого помелу, а далі можна діяти по натхненню.
Відмінно поєднується із солоним цитрусом розмарин, лавровий лист, кориця, фенхель, коріандр, базилік.
Як солити
Потім такі лимони можна додавати до салатів, м’ясних, рибних та овочевих страв, використовувати для приготування маринадів, але найкраще запікати з ними курку.
Вчені виявили в бананах унікальне поєднання елементів, які позитивно впливають на роботу мозку в будь-якому віці. Цей доступний фрукт може підтримувати розвиток когнітивних здібностей у дітей та допомагати людям похилого віку знизити ризик вікових пору...
Хвороби серця залишаються провідною причиною смерті дорослих. Більшість людей асоціює їх із раптовим болем у грудях, але ранні симптоми бувають майже непомітними, передають Патріоти України. Головна тиха ознака — хронічна втома. Кардіологи зазначають,...