
Кожному відомо, що з усього овочевого достатку існують ті овочі, що марно заморожувати.передають Патріоти України.
Серед них – цибуля, але деякі домогосподарки навіщось продовжують прибирати її в морозилку. Навіщо це робити і яка у цьому практична користь.
Цибуля заморожена
Цибуля найчастіше зустрічається в салатах, як виключно овочевих (вінегрет), так і з іншими продуктами харчування (Олів’є, Мімоза).
Коли за рецептом потрібна виключно свіжа цибуля, а у вас у коморі цибуля, така зла, що ні почистити не можна, ні з’їсти без сліз, врятує тільки морозилка.
Якщо зібралися готувати і вам потрібно почистити багатенько цибулин, покладіть відразу з десяток в морозилку на 5-10 хвилин.
Після такої термічної обробки вона уже буде не такою злою на смак і її навіть не доведеться маринувати перед тим, як додати в салат.
А ще найприємніше в цьому випадку – цибулю можна буде почистити без сліз.
Додавання риби до раціону є одним із найефективніших способів підтримати здоров’я серцево-судинної та нервової систем. Проте, як зазначають дієтологи, не всі види риби однаково корисні. Деякі містять вищі дози необхідних поживних речовин, як-от омега-3...
Приємне передчуття від подорожі може зіпсувати одна проста неприємність - неправильно вибране місце в літаку. Але як не помилитись, резервуючи за собою сидіння, передають Патріоти України. Видання Express звернулось до тревел-експертів з питанням, яке ...