Кожному відомо, що з усього овочевого достатку існують ті овочі, що марно заморожувати.передають Патріоти України.
Серед них – цибуля, але деякі домогосподарки навіщось продовжують прибирати її в морозилку. Навіщо це робити і яка у цьому практична користь.
Цибуля заморожена
Цибуля найчастіше зустрічається в салатах, як виключно овочевих (вінегрет), так і з іншими продуктами харчування (Олів’є, Мімоза).
Коли за рецептом потрібна виключно свіжа цибуля, а у вас у коморі цибуля, така зла, що ні почистити не можна, ні з’їсти без сліз, врятує тільки морозилка.
Якщо зібралися готувати і вам потрібно почистити багатенько цибулин, покладіть відразу з десяток в морозилку на 5-10 хвилин.
Після такої термічної обробки вона уже буде не такою злою на смак і її навіть не доведеться маринувати перед тим, як додати в салат.
А ще найприємніше в цьому випадку – цибулю можна буде почистити без сліз.
На ринку дров довгі роки домінують популярні породи, такі як бук та граб. Вони славляться високою теплотворною здатністю та тривалим горінням, проте ціна за кубометр часто б’є по кишені. Але існує менш відома, але не менш ефективна альтернатива - гороб...
Хоча всі собаки милі та чарівні, двоє британських ветеринарів стали вірусними, поділившись породами, яких вони особисто ніколи б не тримали вдома. Їхні причини можуть вас здивувати, передають Патріоти України. 1. Німецька вівчарка Попри розум та відда...