Кожному відомо, що з усього овочевого достатку існують ті овочі, що марно заморожувати.передають Патріоти України.
Серед них – цибуля, але деякі домогосподарки навіщось продовжують прибирати її в морозилку. Навіщо це робити і яка у цьому практична користь.
Цибуля заморожена
Цибуля найчастіше зустрічається в салатах, як виключно овочевих (вінегрет), так і з іншими продуктами харчування (Олів’є, Мімоза).
Коли за рецептом потрібна виключно свіжа цибуля, а у вас у коморі цибуля, така зла, що ні почистити не можна, ні з’їсти без сліз, врятує тільки морозилка.
Якщо зібралися готувати і вам потрібно почистити багатенько цибулин, покладіть відразу з десяток в морозилку на 5-10 хвилин.
Після такої термічної обробки вона уже буде не такою злою на смак і її навіть не доведеться маринувати перед тим, як додати в салат.
А ще найприємніше в цьому випадку – цибулю можна буде почистити без сліз.
Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, які не терплять вдома тварин, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Про Раків не можна сказати, що вони не люблять тварин — вони зовсім не проти погратися з ними, проте саме до тієї миті, д...
Успіх жінки - це не випадковість і не лише талант. Дослідження показують, що найуспішніші бізнес-леді світу дотримуються кількох щоденних звичок, які допомагають їм мислити ясно, ухвалювати сильні рішення й залишатися на вершині, передають Патріоти Укр...