Досвідчені кулінари знають, що приготувати картоплю фрі можна й у домашніх умовах, передають Патріоти України.
При цьому можна обійтись без фритюрниці – достатньо однієї сковорідки.
Головне, щоб у вас був морозильник, де картоплю перед смаженням потрібно заморозити.
Секрет у тому, що після заморожування картопля смажиться м’якою всередині та з хрусткою скоринкою.
Крижана кірка, що утворюється після заморозки, не дасть серцевині швидко висохнути, а скоринка добре просмажиться, так як зайва волога піде в перші секунди смаження.
Приготування
Картоплю чистимо, миємо та нарізаємо соломкою.
Відразу після нарізки соломку кидаємо в ємність із чистою водою, інакше наша картопля фрі вийде чорною.
Далі готуємо маринад. Ложку солі та цукру кладемо в кухоль води, перемішуємо і виливаємо у воду з картоплею.
Через 20 хвилин вода має стати каламутною – це означає, що виділився крохмаль.
Викладаємо картоплю на серветку та просушуємо її.
Потім кладемо в пакет і відправляємо в морозилку до заморожування.
Наливаємо в розігріту сковорідку олію на глибину одного сантиметра. Смажимо соломку 7-8 хвилин на великому вогні.
Викладаємо картоплю фрі на тарілку і подаємо з кетчупом як гарнір до бургерів або м’ясних страв.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...