
Господині з досвідом додають цукор у низку не солодких страв, передають Патріоти України.
На відміну від солі, перцю чи інших прянощів цукор викликає здивування у багатьох, адже він, на перший погляд, не поєднується зі стравами, де м’ясо, овочі тощо.
У фарш цукор додають у пропорції 1 ст. л. на 1 кг м’яса. Підсолоджував допомагає збалансувати смак, крім того, під час обсмажування допоможе зробити золоту та хрумку скоринку котлетам.
Цукор також радять додавати у борщ, овочеве рагу, тісто на піцу. У кожному разі солодкий присмак покращує страву, тому спробуйте й відчуєте різницю з цим компонентом.
Також цукор не завадить у закритих стравах, де є фарш (чебуреки, біляші, лаваші, рулети), так м’ясна начинка буде соковитою.
В цей день не давали в борг, а також не займалися важкою роботою. Не приймали жодних важливих рішень. Вважали, що наслідки будуть непередбачуваними. Навіть благі наміри можуть вилитися в щось катастрофічне або просто неприємне. *** . Іоан жив у VI сто...
На порозі 2026 рік, який за східним календарем буде роком Червоного Коня. І колір, і тварина належать до стихії вогню, що натякає нам на бурхливу енергетику, яку потрібно буде брати під свій контроль, щоби тебе не знесло її хвилею, передають Патріоти У...