А ви це знали? Для чого господині додають цукор у фарш

Господині з досвідом додають цукор у низку не солодких страв, передають Патріоти України.

На відміну від солі, перцю чи інших прянощів цукор викликає здивування у багатьох, адже він, на перший погляд, не поєднується зі стравами, де м’ясо, овочі тощо.

Подробиці

У фарш цукор додають у пропорції 1 ст. л. на 1 кг м’яса. Підсолоджував допомагає збалансувати смак, крім того, під час обсмажування допоможе зробити золоту та хрумку скоринку котлетам.

Цукор також радять додавати у борщ, овочеве рагу, тісто на піцу. У кожному разі солодкий присмак покращує страву, тому спробуйте й відчуєте різницю з цим компонентом.

Також цукор не завадить у закритих стравах, де є фарш (чебуреки, біляші, лаваші, рулети), так м’ясна начинка буде соковитою.

Джерело: ПростоВей

Господиням на замітку! Як запобігти усадці тканини під час прання

неділя, 18 травень 2025, 11:22

Усадка тканини, особливо бавовни, — найпоширеніша помилка під час догляду за одягом. Але гарна новина — цього можна уникнути. Навіть якщо шкода вже заподіяна, є способи її виправити. Видання Real Simple розповіло, як попередити усадку тканини, врятуват...

Розставлено крапки над "і": Чому важливо вживати клітковину та чи дійсно вона допомагає при схудненні

неділя, 18 травень 2025, 10:59

Клітковина є важливою не лише для травлення, але й для здоров'я в цілому. Результати досліджень свідчать, що вона може знижувати рівень холестерину, знижувати кров'яний тиск, захищати від серцевих захворювань та навіть сприяти зниженню ваги, передають ...