А ви це знали? Для чого господині додають цукор у фарш

Господині з досвідом додають цукор у низку не солодких страв, передають Патріоти України.

На відміну від солі, перцю чи інших прянощів цукор викликає здивування у багатьох, адже він, на перший погляд, не поєднується зі стравами, де м’ясо, овочі тощо.

Подробиці

У фарш цукор додають у пропорції 1 ст. л. на 1 кг м’яса. Підсолоджував допомагає збалансувати смак, крім того, під час обсмажування допоможе зробити золоту та хрумку скоринку котлетам.

Цукор також радять додавати у борщ, овочеве рагу, тісто на піцу. У кожному разі солодкий присмак покращує страву, тому спробуйте й відчуєте різницю з цим компонентом.

Також цукор не завадить у закритих стравах, де є фарш (чебуреки, біляші, лаваші, рулети), так м’ясна начинка буде соковитою.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...