А ви це знали? Для чого господині кладуть до сковороди хліб при смаженні м’яса та котлет

А ви знали, що хлібні скоринки мають унікальні властивості? Вони цінні при приготуванні м’яса та котлет. Мова зараз йде не про той випадок, коли хліб додають у фарш. Це всі знають, що він робить готову страву соковитішою та смачнішою. Розповімо саме за скоринки, передають Патріоти України.

В чому корисна властивість

Коли ви смажите котлети, м’ясо чи курку, покладіть у сковороду хлібний окраєць. Він вбере весь зайвий жир. Актуально так робити, коли забагато дали олії чи виділилося забагато жиру в процесі смаження.

На смакові властивості це ніяк не впливає. Головне слідкувати, щоб хліб не забрав всю олію чи жир, в яких готується м’ясо. Якщо ви бачите, що скоринка почала втрачати форму та розвалюватись, дістаньте її.

Проста кулінарна хитрість. В потрібний момент вона врятує вашу страву та зробить її досконалішою.

Екологічні засоби для миття підлоги: тренд чи необхідність?

п’ятниця, 14 березень 2025, 16:06

Чистота в домі — це не тільки питання естетики, а й запорука здоров’я. Особливо важливо підтримувати гігієну підлоги, адже саме вона найбільше контактує з пилом, брудом і мікроорганізмами. На ринку представлений широкий вибір засобів для чищення поверх...

Дачникам на замітку! ТОП-6 ранніх сортів редиски, які дадуть гарний врожай навесні

п’ятниця, 14 березень 2025, 12:30

Редиска є однією з найперших овочевих культур, яка з'являється на наших столах навесні. Її швидке дозрівання, хрустка текстура та приємний смак роблять її незамінною в раціоні багатьох людей. Особливо цінуються ранні сорти редиски, які дозволяють отрим...