А ви це знали? Для чого господині трусять яйця перед їх варінням

Зварити яйця досить просто. Так думають більшість. Насправді, є кілька моментів, про які варто знати, передають Патріоти України.

Вони допоможуть зробити яйця смачнішими. Також їх буде легше чистити. Цінний білок не лишиться на шкаралупі. До речі, а ви знали, що яйце перед варінням треба потрясти?

Для чого робити такі дії

На перший погляд є лише здивування, для чого робити такі дії. Достатньо просто покласти яйця в каструлю з водою та зварити їх. Думка помилкова, бо певна користь від цього лайфхаку таки є.

Якщо потрусити куряче яйце, його вміст рівномірно розподіляється. В результаті, коли воно буде готове, його буде значно легше очистити від шкаралупи.

Пам’ятайте, що класти яйця потрібно в холодну воду. Також не варто готувати свіжі. Нехай вони кілька днів полежать. Це також допоможе тому, щоб вони потім легше звільнялись від шкаралупи.

Якщо ви не знали цих маленьких хитрощів, спробуйте їх на практиці. Вони працюють. Ви зможете переконатись в їх дієвості.

Джерело: ПростоВей

Дачникам на замітку! Як перевірити насіння на схожість - найпростіші способи

понеділок, 31 березень 2025, 19:59

Перед тим, як почати пророщувати насіння, важливо переконатися, що воно придатне для посадки та має високу схожість. Якісне насіння — це запорука багатого урожаю, і кожен досвідчений городник знає, що правильний вибір насіннєвого матеріалу значно вплив...

А ви це знали? Навіщо вчені радять господиням кидати у пральну машину лід

понеділок, 31 березень 2025, 19:02

Досвідчені господині знають, що іноді під час прання варто додавати до білизни оцет, сіль чи інші компоненти, передають Патріоти України. В той же час не кожній господині відомо, що вчені з Good Housekeeping Institute радять додавати до прання таку нез...