Фарш для котлет і сир - начебто абсолютно несумісні інгредієнти. Тільки досвідчені господині знають, навіщо додавати молочний продукт до фаршу, передають Патріоти України.
А додають сир у фарш з однієї простої причини – щоб змінити смак улюбленої страви. Сир робить котлети дуже ніжними. Для котлет потрібно купувати дрібнозернистий та некислий сир. Попередньо його потрібно подрібнити у блендері, щоб усунути кислоту.
Додайте у фарш борошно, сіль, перець, сир та яйце.
Фарш бажано збити, щоб тісто наситилося киснем і котлети вийшли пишними.
Цибуля, часник та батон у цих котлетах не потрібні. Обсмажте котлети до рум’яної скоринки, переверніть та обсмажте з іншого боку.
Потім котлети можна довести до готовності двома способами: накривати кришкою і протушкувати або відправити духовку і запекти.
Котлети виходять ніжними, пишними та дуже смачними.
Дослідження показали, що самки собак "оцінюють своїх господарів набагато суворіше, ніж самці". Британський ветеринар Алекс Кроу у своєму новому відео у TikTok розповів, що собаки жіночої статі частіше оцінюють рівень компетентності свого господаря, пер...
Отруєння полуницею, обробленою хімікатами (наприклад, пестицидами або нітратами), може проявитися вже через 30 хвилин – 2 години після вживання. Перші симптоми залежать від виду хімікатів, але найпоширеніші такі, передають Патріоти України..