
Багато хто під час готування стикався з тим, що випічка не пропікається або і зовсім підгорає. Це не завжди свідчить про те, що ви не слідували рецепту або помилилися з потрібною температурою, передають Патріоти України.
Існує безліч технічних причин, з яких духовка може "горіти" і неправильно працювати. У цих випадках необхідно викликати майстра, який допоможе розібратися з цією проблемою.
Однак часто все набагато простіше - жар в газовій плиті виходить знизу і нерівномірно розподіляється по духовці. Через це дно випічки може підгоріти, але вона залишиться сирої всередині і зверху. Є кілька легких способів, які можуть це виправити.
На дно духовки можна поставити противень з сіллю. Це допоможе рівномірно пропекти блюдо, оскільки сіль, остигаючи, буде віддавати тепло. Деякі господині сиплять сіль прямо на дно форми, в якій випікають.
Важливо, що сіль в духовці ніяк не впливає на смакові якості страви. Згодом вона може пожовтіти, однак це не завадить їй виконувати потрібну функцію.
Червона цегла виконує практично ту ж функцію, що і харчова сіль. Він вбирає в себе зайвий жар і забезпечує рівномірний розподіл тепла по духовці.
Крім того, в магазинах можна купити спеціальні пекарські камені. Вони полегшать процес готування, змусивши забути вас про те, що таке зіпсована випічка.
Сало - делікатес, який у принципі самодостатній. Також воно чудово поєднується з цибулею та часником. Кулінар Елла Іванова пропонує замаринувати його у незвичайному буряково-медовому маринаді. Готується все так просто, що ви здивуєтеся, передають Патр...
Банани - один із найпопулярніших фруктів у світі. Їх зручно брати на перекус, давати дітям або додавати у смузі. Проте досі точаться суперечки: чи варто мити банани перед тим, як з’їсти, передають Патріоти України. Що кажуть експерти. Банан має товсту ...