Багато хто під час готування стикався з тим, що випічка не пропікається або і зовсім підгорає. Це не завжди свідчить про те, що ви не слідували рецепту або помилилися з потрібною температурою, передають Патріоти України.
Існує безліч технічних причин, з яких духовка може "горіти" і неправильно працювати. У цих випадках необхідно викликати майстра, який допоможе розібратися з цією проблемою.
Однак часто все набагато простіше - жар в газовій плиті виходить знизу і нерівномірно розподіляється по духовці. Через це дно випічки може підгоріти, але вона залишиться сирої всередині і зверху. Є кілька легких способів, які можуть це виправити.
На дно духовки можна поставити противень з сіллю. Це допоможе рівномірно пропекти блюдо, оскільки сіль, остигаючи, буде віддавати тепло. Деякі господині сиплять сіль прямо на дно форми, в якій випікають.
Важливо, що сіль в духовці ніяк не впливає на смакові якості страви. Згодом вона може пожовтіти, однак це не завадить їй виконувати потрібну функцію.
Червона цегла виконує практично ту ж функцію, що і харчова сіль. Він вбирає в себе зайвий жар і забезпечує рівномірний розподіл тепла по духовці.
Крім того, в магазинах можна купити спеціальні пекарські камені. Вони полегшать процес готування, змусивши забути вас про те, що таке зіпсована випічка.
В Україні риба – не менш улюблена страва, ніж сало. Одні види ми їмо щодня, інші готуємо до святкового столу. Проте є особлива риба, яка чудово пасує до будь-якої нагоди, адже має неперевершений смак і надзвичайну користь для здоров'я. Дієтологи радять...
Відмова від газованої води може мати кілька позитивних ефектів на здоров'я, оскільки газовані напої часто містять багато цукру, кислоти та штучних добавок. Ось що може статися, якщо ви відмовитесь від газованої води, передають Патріоти України. Газован...