А ви це знали? Для чого вареники після варіння поливати холодною водою - секрет досвідчених господинь

Вареники - це улюблена багатьма страва. Їх можна готувати з різною солодкою та солоною начинкою, а також використовувати за основу будь-яке тісто. Однак, секрет ідеальною страви полягає ще у правильному варінні, передають Патріоти України.

Фудблогерка Лариса з ніком banderovka_ на своїй сторінці в Instagram поділиласярецептом вареників з вишнею, а також розповіла два секрети ідеальної страви.

Інгредієнти:

  • борошно – 500 г
  • молоко – 250 мл
  • яйця – 1 шт
  • соняшникова олія – 1 ст. л.
  • сіль – 1\2 ч. л.

Начинка:

  • вишня без кісточок – 400 г
  • цукор – 1-2 ст. л.
  • манка – 1 ст. л.
  • сіль – дрібка

Спосіб приготування:

1. Для початку приготувати тісто. Для цього потрібно змішати між собою всі необхідні інгредієнти та вимісити до однорідного еластичного стану. Тісто не повинне прилипати до рук.

2. Далі підготуйте начинку. Для цього змішати очищену вишню та манку.

Секрет 1: до начинки потрібно додати манку, яка вбирає в себе зайвий сік. При варінні вареники залишаться соковитими, водночас начинка не буде витікати.

3. На цьому етапі розкачати тісто, вирізати кружечки та сформувати вареники з начинкою. У кожен вареник також насипте по трохи цукру.

4. Готові вареники відварити у киплячій воді з дрібкою солі. У готовому вигляді присипати цукром. Смачного!

Секрет 2: після варіння вареники потрібно полити холодною водою. Це не дозволить вашим вареникам злипнутися.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...