А ви це знали? Домашнє взуття людини може багато чого розповісти про її характер

Психологи розкрили зв'язок між характером людини та її домашнім взуттям, передають Патріоти України.

Так, експерти розповіли, що капці з відкритою п'ятою та закритим носом вважають за краще носити дуже організовані люди. Такий стиль демонструє високий рівень впевненості в собі і відображає невимушеність у стресові моменти, пояснили вони.

При цьому фахівці зазначили, що власники уг, в яких вони люблять ходити по дому, є прокрастинаторами. У той самий час ті, хто постійно надягає теплі подовжені шкарпетки, виявляються зразковими сім'янинами. Коли вони приходять додому, то повністю присвячують себе домашньому життю і почуваються максимально затишно.

Крім того, психологи особливо виділили туфлі на низьких підборах, оформлені помпоном, а також капці із зображенням тварин. За їх словами, у першому випадку подібне взуття призначене для перфекціоністів, які часто перекладають відповідальність на інших і віддають перевагу вишуканості замість комфорту. Що ж до других, то вони найбільше підходять емпатам. Такі люди вміють заспокоювати інших, але коли доходить справа до обговорення їхніх особистих почуттів, то виявляють у цьому обережність.

На завершення фахівці звернули увагу на капці з плоскою підошвою та відкритою п'ятою та носом. На їх думку, це взуття носять впевнені в собі люди, яких не хвилює чужа думка. Вони отримують задоволення від відчуття подиху вітерця на пальцях ніг, що з'єднує з природою.

Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

середа, 1 травень 2024, 18:15

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...

Швидкий салат з картоплі та грибів для несподіваних гостей

середа, 1 травень 2024, 17:05

Коли на порозі з’являються несподівані гості, потрібно терміново щось придумати на стіл. Найпростіше приготувати смачний салат із доступних продуктів. Це буде смачно та гості будуть нагодовані, передають Патріоти України. З продуктів вам знадобляться ...