Яйця - це доступний та корисний продукт, який має бути в раціоні для підтримки здоров’я. Найпростіший варіант їх приготування - варіння, передають Патріоти України.
Досвідчені кулінари при цьому кладуть у воду сірники, доки яйця варяться. Але це може здивувати господарок-початківців. Справа в тому, що це потрібно в тому випадку, щоб продукт під час варіння не тріснув.
При цьому сірники можна замінити на зубочистки. Такий спосіб дієвіший, ніж використання солі, яку зазвичай і додають у воду, щоб шкаралупа залишалася цілою.
Спочатку яйця в каструлі треба залити водою. Відразу можна покласти 5-10 сірників. Але важливо перед цим обрізати сірчані головки.
Після цього можна готувати продукт класичним способом.
Як тільки яйця будуть готові, їх треба залити холодною водою. Це допоможе швидко та легко зняти шкаралупу.
Пройдіть цей простий і водночас пізнавальний тест! Достатньо лише кількох секунд, щоб відкрити для себе приховані риси, про які ви навіть не здогадувалися, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Цей тест ґрунтується на ідеї, що те, що ви бачит...
Здоров’я серця - це основа довгого та активного життя, проте ми часто недооцінюємо його важливість. Харчування відіграє ключову роль у підтримці роботи серцево-судинної системи, адже кожен продукт, який ми обираємо, може або зміцнити, або нашкодити орг...