А ви це знали? Досвідчені господині розповіли, навіщо класти у воду для варіння яєць сірники

Яйця - це доступний та корисний продукт, який має бути в раціоні для підтримки здоров’я. Найпростіший варіант їх приготування - варіння, передають Патріоти України.

Подробиці

Досвідчені кулінари при цьому кладуть у воду сірники, доки яйця варяться. Але це може здивувати господарок-початківців. Справа в тому, що це потрібно в тому випадку, щоб продукт під час варіння не тріснув.

При цьому сірники можна замінити на зубочистки. Такий спосіб дієвіший, ніж використання солі, яку зазвичай і додають у воду, щоб шкаралупа залишалася цілою.

Як використовувати сірники при варінні яєць

Спочатку яйця в каструлі треба залити водою. Відразу можна покласти 5-10 сірників. Але важливо перед цим обрізати сірчані головки.

Після цього можна готувати продукт класичним способом.

Як тільки яйця будуть готові, їх треба залити холодною водою. Це допоможе швидко та легко зняти шкаралупу.

Для чого досвідчені господині використовують розпушувач при приготуванні курки

середа, 1 травень 2024, 11:12

Комусь це може здатися дивним, але розпушувач, призначений для додавання в тісто, стане в нагоді і при приготуванні курки, передають Патріоти України. Перед тим як розкрити секрет, нагадаємо, для чого все ж таки потрібен цей компонент у складі страви....

А ви це знали? Навіщо кидати в бульйон кубик льоду

середа, 1 травень 2024, 10:10

Іноді професійні кулінари роблять дії, які здаються нам, кухарям-аматорам дивними, передають Патріоти України. Один із найяскравіших прикладів – це використання льоду при приготуванні бульйону. Перед закипанням відвару деякі кухарі відправляють у каст...