
Яйця – це доступний та корисний продукт, який має бути в раціоні для підтримки здоров’я. Найпростіший варіант їх приготування – варіння, передають Патріоти України.
Досвідчені кулінари при цьому кладуть у воду сірники, доки яйця варяться. Але це може здивувати господарок-початківців. Справа в тому, що це потрібно в тому випадку, щоб продукт під час варіння не тріснув.
При цьому сірники можна замінити на зубочистки. Такий спосіб дієвіший, ніж використання солі, яку зазвичай і додають у воду, щоб шкаралупа залишалася цілою.
Спочатку яйця в каструлі треба залити водою. Відразу можна покласти 5-10 сірників. Але важливо перед цим обрізати сірчані головки.
Після цього можна готувати продукт класичним способом. Як тільки яйця будуть готові, їх треба залити холодною водою. Це допоможе швидко та легко зняти шкаралупу.
Мед - не лише смачний, а й корисний продукт, що містить ферменти, вітаміни, мікроелементи та біологічно активні сполуки. Фахівці стверджують, що, вибираючи мед, потрібно купувати той, який стікає з ложки і складається книжкою, а не просто ллється цівко...
Багато хто вважає, що успіх, фінансовий добробут залежать винятково від професійних навичок чи удачі. Однак дослідження демонструють неочевидний, але стійкий зв’язок між тим, як людина починає свій ранок, та її здатністю досягати успіху, передають Патр...