
Яйця – це доступний та корисний продукт, який має бути в раціоні для підтримки здоров’я. Найпростіший варіант їх приготування – варіння, передають Патріоти України.
Досвідчені кулінари при цьому кладуть у воду сірники, доки яйця варяться. Але це може здивувати господарок-початківців. Справа в тому, що це потрібно в тому випадку, щоб продукт під час варіння не тріснув.
При цьому сірники можна замінити на зубочистки. Такий спосіб дієвіший, ніж використання солі, яку зазвичай і додають у воду, щоб шкаралупа залишалася цілою.
Спочатку яйця в каструлі треба залити водою. Відразу можна покласти 5-10 сірників. Але важливо перед цим обрізати сірчані головки.
Після цього можна готувати продукт класичним способом. Як тільки яйця будуть готові, їх треба залити холодною водою. Це допоможе швидко та легко зняти шкаралупу.
Апельсини, лимони, грейпфрути та мандарини — джерело вітаміну C, антиоксидантів і гарного настрою. Але, попри користь, цитрусові можуть завдати шкоди, якщо вживати їх без міри або при певних проблемах зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кислоти, ...
Сон до обіду - це не лінь, а ознака розуму. Про це свідчать результати масштабного дослідження вчених з Imperial College London, у якому взяли участь понад 26 тисяч людей, передають Патріоти України. Дослідники з’ясували, що так звані «сови» — люди, як...