А ви це знали? Дуже небезпечна! Чому не можна тримати фіалку в будинку

Фіалка - популярна квітка в кожному будинку. Багато жінок люблять фіалку, так як ця квітка не сильно вибаглива і дуже швидко росте. Однак багато хто не знає, що фіалку в будинку тримати не сильно добре, передають Патріоти України.

Фіалка "краде" щастя

Ця квітка краде особисте щастя. Вважається, що фіалка має дуже потужну жіночу енергетику, яка поглинає протилежну їй - чоловічу, пише Vasha Teplitsa. Відзначається, що через те, що фіалка на підвіконні в будинку, чоловіки відчувають себе некомфортно і часто йдуть. Для самотніх дівчат і жінок - фіалка теж не найкраща подруга, адже супутника життя їй буде знайти вкрай складно.

Фіалка-енергетичний "вампір"

Фіалку багато хто називає квіткою-вампіром, яка висмоктує енергію з навколишнього середовища. Найчастіше, де є фіалка в будинку, у людей часті головні болі, млявість і пригнічений стан. Також через цю квітку може бути депресія.

Фіалка - "вбиває здоров'я"

Квітка і листя фіалки вдень виділяють кисень, а вночі - вуглекислий газ. Якщо кімната погано провітрюється, її мешканці дійсно можуть погано спати, а на ранок відчувати сонливість і страждати від головного болю. Експерти радять, щоб уникнути негативу і не втратити здоров'я, поставте фіалку в офісі, на роботі, або на дачі.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...