Миюча губка - майже незамінна на кожній кухні, та й не тільки. Всі вони строкаті і мають яскраві кольори, але мало хто підозрює, що це неспроста, передають Патріоти України.
Більшість впевнені, що це всього лише маркетинговий хід, але колір абразивної частини губки може розповісти про характеристики губки.
Такі губки легко відчистять найскладніші забруднення. Однак матеріал дуже жорсткий і може залишити подряпини. Тому якщо ви не хочете подряпати посуд, то краще використовувати губку іншого кольору.
Такі губки середньої жорсткості. Найоптимальніший вибір для господині. Практично ніколи не залишає подряпини.
Це самі "ніжні" губки. Такими губками добре мити скло. Жовта сторона ніжно впорається із забрудненнями.
Кухонні губки можна використовувати не тільки для миття посуду. Вони здатні виконувати і інші функції.
Набряки можуть виникати з певних причин та можуть потребувати лише корекції способу життя та харчування. Ендокринолог назвала фактори, які можуть призводити до такого стану. РБК-Україна (проект Styler) також повідомляє, які захворювання можуть призводи...
Гречана каша входить до гарнірів, які найчастіше з’являються на наших обідніх столах. Багато людей люблять цю страву за яскравий смак, ситність та користь для здоров’я. Однак якщо вживати гречку занадто часто, вона рано чи пізно набридне. Втім, це не н...