Миюча губка - майже незамінна на кожній кухні, та й не тільки. Всі вони строкаті і мають яскраві кольори, але мало хто підозрює, що це неспроста, передають Патріоти України.
Більшість впевнені, що це всього лише маркетинговий хід, але колір абразивної частини губки може розповісти про характеристики губки.
Такі губки легко відчистять найскладніші забруднення. Однак матеріал дуже жорсткий і може залишити подряпини. Тому якщо ви не хочете подряпати посуд, то краще використовувати губку іншого кольору.
Такі губки середньої жорсткості. Найоптимальніший вибір для господині. Практично ніколи не залишає подряпини.
Це самі "ніжні" губки. Такими губками добре мити скло. Жовта сторона ніжно впорається із забрудненнями.
Кухонні губки можна використовувати не тільки для миття посуду. Вони здатні виконувати і інші функції.
21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...
Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...