А ви це знали? Як дата весілля впливає на шлюб і "програмує" майбутнє пари

Усі молоді пари обирають гарні дати одруження і навіть не здогадуються, що навіть період проведення весілля матиме вплив на подальше подружнє життя. Сьогодні ми вам розповімо, що означає дата вашого весілля, передають Патріоти України. До уваги береться зодіакальний сезон, у який був укладений шлюб.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Сезон Овна особливий, адже стосунки, які зареєструвалися в цей період будуть пристрасними, і не лише в межах вашої спальні, а й в усіх сферах. Цій парі не буде коли сумувати, адже життя буде дарувати багато подій та пригод, які змусять виходити з зони комфорту. Сварок не оминути, але вони лише будуть ще більше розпалювати пристрасть.

Телець (21 квітня – 21 травня)

В період Тельці укладаються союзи, які будуть максимально раціональні та практичні в стосунках. Саме ці люди не будуть робити скандали на пустому місці, а стануть спокійно розв’язувати наявні проблеми. Складнощі будуть з’являтися тоді, коли двоє людей стануть демонструвати свою впертість. Щоб їх оминути, навчіться іти на компроміси.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Якщо ви вирішили одружитися в сезон Близнюків, то готуйтеся до сюрпризів та пригод. Ви ніколи не будете сумувати. Головне, що такі пари утворюють симбіоз ідеальних половинок, й утворюють собою єдиний організм. Це коханці і друзі, пристрасть і підтримка.

Рак (22 червня – 22 липня)

Пари, що розписуються в період Рака, для вдалого шлюбу повинні чітко розділити сімейні обовязки між собою, тоді вони уникнуть безліч проблем.Такий шлюб буде базуватися на любові та відданості, де кожен партнер має власне завдання. Також не слід реагувати на швидкі зміни настрою партнера, а навчитися ділитися своїм коханням.

Лев (23 липня – 21 серпня)

Шлюби в сезон Лева складні, але неймовірно захопливі. Ви — приклад успішних сім’янинів з красивим будинком, придатними нарядами і сильним потягом один до одного. Для вас важлива не тільки пристрасть, а й романтичні любовні відносини. Ви постійно фліртуєте один з одним і кожен день для вас проходить, немов ви знову і знову переживаєте свій медовий місяць.

Діва (22 серпня – 23 вересня)

Саме ці пари зазвичай будують міцні та здорові стосунки, а їхній шлюб є тривалим та надійним. Це можна пояснити тим, щоб обидва партнери з розумом підходять до вибору один одного. Вони ідеально вивчили плюси та мінуси один одного і знають, як згладити гострі кути. Це перш за все близькі друзі, які готові іти заради одного на самопожертву. Здоровий зв’язок та злагода – ось що основне для цих стосунків.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Цей шлюб сміло можна назвати ідеальним, адже обидва партнери будуть завжди прагнути вдосконалювати стосунки. Ці партнери знаходять час один для одного і підтримують дух романтики. На публіці ви поводите себе занадто стримано, адже ділитеся коханням без сторонніх очей.

Скорпіон (24 жовтня – 23 листопада)

Цей шлюб – це не просто іскра, а справжнє полум’я між двома людьми. Вони пристрасні та віддані один одному. В такому шлюбі часто може битися посуд об стіни, але після цього буде пристрасна ніч кохання. Саме про ці стосунки можна сказати так: «не можете бути з партнером» і «не зможете жити без нього».

Стрілець (24 листопада – 22 грудня)

Ця пара ніколи не буде сумувати. Подорожі, гулянки з друзями, нові знайомства – все це буде підтримувати цікавість один одного. Звичайно, і в цьому шлюбі партнери здатні на помилки, але головне навчитися робити висновки та не повторювати їх в майбутньому. Ця пара завжди намагається бути оригінальною і їм байдуже, що скажуть інші.

Козеріг (23 грудня – 20 січня)

Вийти заміж в сезон Козерога означає, що ваш шлюб буде надуспішним. Ви обоє будете інвестувати в щастя один одного, і будете розглядати свій шлюб як успішний проєкт. Ваша рішучість розв’язувати проблеми допоможе зробити ваш зв’язок досконалим. Серед людей ви будете холодними один до одного, але це не буде заважати розкриватися вам наодинці.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Ці пари живуть так, як вважають за потрібне. Вони не хочуть слухати думки інших, адже для них шлюб – особиста справа, і ніхто не має права судити вас. Ці люди не просто партнери чи коханці, а найкращі друзі, які вражають оточення своєю ексцентричністю.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Саме ці стосунки можна сміло назвати найромантичнішими. У них панує ніжність та кохання, ці партнери люблять дивувати один одного і робити приємні дрібниці, наприклад, принести сніданок у ліжко. Вони завжди прагнуть краще дізнатися один одного і максимально чесні. Хоча інколи це може зашкодити стосункам.

Що потрібно зробити з яблуками, щоб приготувати неймовірно смачну шарлотку

вівторок, 16 квітень 2024, 15:13

Простішого рецепту смачної домашньої випічки, ніж шарлотка, придумати, напевно, вже неможливо. Десерт до вподоби дорослим і дітям, і нехай це не найдієтичніший пиріг, але на тлі інших кулінарних шедеврів він не зіпсує фігуру, якщо знати міру. Незважаюч...

Секрет досвідчених господинь! Як зробити, щоб рис на гарнір був ідеально білим та розсипчастим

вівторок, 16 квітень 2024, 14:12

Білий і розсипчастий рис можуть легко приготувати досвічені кулінари, які слідують простим, але маловідомим хитрощам. У багатьох крупа виходить не такою апетитною, як хотілося б: злипається і темніє колір, передають Патріоти України. Для того, щоб рис ...