А ви це знали? Як домогтися золотистої скоринки на страві - поділилися досвідчені кулінари

Скоринка - те, що надає страві вишуканість і незабутній смак. Домогтися золотистої скоринки на страві досить просто. Кухарі-експерти поділилися цим корисним лайфхаком для всіх господинь, передають Патріоти України.

Така скоринка сприяє поліпшенню зовнішнього вигляду страви і додає її смаку незабутні вишукані нотки. Щоб домогтися золотистої скоринки на котлетах, біфштексі або курці, багато домогосподарок вважають за краще злегка пересмажити страву. Зрозуміло, у кожної господині є свої секрети для приготування будь-якої страви. Однак цей простий лайфхак буде цікавий навіть кулінарам з великим стажем.

Для того, щоб ваші м'ясні ласощі покрилися справжньою хрусткою золотистою скоринкою, досить взяти всього лише цукор. Потрібно перемолоти його в кавомолці до стану пудри. Потім розігрійте сковороду на плиті. Але не поспішайте заливати на неї олію. Шматок м'яса, на якому ви хочете побачити бажану довгоочікувану скоринку, слід присипати невеликою кількістю цукрової пудри. І лише після цього страву необхідно відправити на вогонь.

Ефект буде помітний протягом 5 хвилин. М'ясо придбає золотисту скоринку, вона схопиться і почне блищати. Після того, як це станеться, додайте в страву трохи рослинної олії.

Джерело: Ukr.Media

Цю токсичну звичку мають майже всі - і вона руйнує життя непомітно

вівторок, 18 листопад 2025, 6:12

Ми всі прагнемо щастя та повноцінного життя, але часто не помічаємо, як самі ж його руйнуємо. Психологи наголошують: деякі буденні звички здаються невинними, проте саме вони непомітно підточують наше психічне здоров’я, передають Патріоти України. «Це с...

Психологічний тест: Наскільки ви психічно сильна людина

вівторок, 18 листопад 2025, 5:40

Цей розважальний тест пропонує вам краще зрозуміти власну внутрішню силу та якості, які сприяють вашому успіху й розвитку в різних життєвих сферах, передають Патріоти України. Не кожна людина може похвалитися легким подоланням труднощів і збереженням с...