А ви це знали? Як домогтися золотистої скоринки на страві - поділилися досвідчені кулінари

Скоринка - те, що надає страві вишуканість і незабутній смак. Домогтися золотистої скоринки на страві досить просто. Кухарі-експерти поділилися цим корисним лайфхаком для всіх господинь, передають Патріоти України.

Така скоринка сприяє поліпшенню зовнішнього вигляду страви і додає її смаку незабутні вишукані нотки. Щоб домогтися золотистої скоринки на котлетах, біфштексі або курці, багато домогосподарок вважають за краще злегка пересмажити страву. Зрозуміло, у кожної господині є свої секрети для приготування будь-якої страви. Однак цей простий лайфхак буде цікавий навіть кулінарам з великим стажем.

Для того, щоб ваші м'ясні ласощі покрилися справжньою хрусткою золотистою скоринкою, досить взяти всього лише цукор. Потрібно перемолоти його в кавомолці до стану пудри. Потім розігрійте сковороду на плиті. Але не поспішайте заливати на неї олію. Шматок м'яса, на якому ви хочете побачити бажану довгоочікувану скоринку, слід присипати невеликою кількістю цукрової пудри. І лише після цього страву необхідно відправити на вогонь.

Ефект буде помітний протягом 5 хвилин. М'ясо придбає золотисту скоринку, вона схопиться і почне блищати. Після того, як це станеться, додайте в страву трохи рослинної олії.

Джерело: Ukr.Media

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...