Скоринка - те, що надає страві вишуканість і незабутній смак. Домогтися золотистої скоринки на страві досить просто. Кухарі-експерти поділилися цим корисним лайфхаком для всіх господинь, передають Патріоти України.
Така скоринка сприяє поліпшенню зовнішнього вигляду страви і додає її смаку незабутні вишукані нотки. Щоб домогтися золотистої скоринки на котлетах, біфштексі або курці, багато домогосподарок вважають за краще злегка пересмажити страву. Зрозуміло, у кожної господині є свої секрети для приготування будь-якої страви. Однак цей простий лайфхак буде цікавий навіть кулінарам з великим стажем.
Для того, щоб ваші м'ясні ласощі покрилися справжньою хрусткою золотистою скоринкою, досить взяти всього лише цукор. Потрібно перемолоти його в кавомолці до стану пудри. Потім розігрійте сковороду на плиті. Але не поспішайте заливати на неї олію. Шматок м'яса, на якому ви хочете побачити бажану довгоочікувану скоринку, слід присипати невеликою кількістю цукрової пудри. І лише після цього страву необхідно відправити на вогонь.
Ефект буде помітний протягом 5 хвилин. М'ясо придбає золотисту скоринку, вона схопиться і почне блищати. Після того, як це станеться, додайте в страву трохи рослинної олії.
Проте за словами нутриціологині Катерини Крупкіної, яку нещодавно запросила на інтерв’ю Марічка Падалко для свого YouTube-каналу, важливо не те, коли саме ми їмо, а що обираємо на вечерю. Набряки вранці — це наслідок затримки рідини в організмі, яка на...
Малина – рослина досить чутлива до умов, у яких її вирощують. Від складу ґрунту та рівня зволоженості залежить, наскільки великими та смачними будуть ягоди, передають Патріоти України. А на склад ґрунту, звісно, впливають добрива, якими ви підживлюєте ...