А ви це знали? Як досвідчені господині використовують при пранні сіль

Навіть якщо ви використовуєте для прання дорогий порошок, це не гарантує чудового результату. Речі можуть за короткий термін вицвісти або стати не такими м’якими. Однак за допомогою солі можна позбутися цих недоліків, передають Патріоти України.

В процесі прання

Якщо ви хочете, щоб речі залишалися того ж кольору, що і в момент покупки, вам слід більше уваги приділяти процесу полоскання.

Навіть якісний порошок може затримуватись у волокнах тканини. З цієї причини одяг здається бляклим і старим. Тому одну велику ложку потрібно відправляти у ємність, призначену для ополіскувача. Додавати компонент слід під час кожного прання.

Повернути колір старим речам

Якщо одяг вже виглядає зіпсованим, це не означає, що він вам більше не стане в нагоді в гардеробі. Звичайна сольова “ванна” допоможе швидко вирішити цю проблему.

Перед процесом прання рекомендується в тазі з теплою водою розчинити ложку солі та залишити речі на півгодини. Вже після цієї процедури можна розпочинати прання.

Це така смакота! Простий рецепт домашнього ароматного сала

неділя, 28 квітень 2024, 21:30

Сало смачне, якщо його правильно приготувати. Найкраще приготувати його самому. Пропонуємо рецепт, за яким сало вийде ароматним, ніжним та стане ваше фаворитом. З магазинним його не порівняти, передають Патріоти України. Для приготування вам знадобитьс...

Навіщо цінителі кави додають у напій лимонний сік

неділя, 28 квітень 2024, 21:14

Кава входить у щоденний раціон практично кожної людини: цей чудовий напій допомагає підбадьоритися, активувати роботу мозку та надати організму сили, передають Патріоти України. Однак гурмани постійно намагаються зробити смак кави ще більш виразним та ...