А ви це знали? Як горіхи впливають на здоров'я серця

Американські фахівці заявили, що регулярне вживання горіхів може підтримати здоров'я серця і істотно знизити ймовірність передчасної смерті від серцево-судинних захворювань, передають Патріоти України.

Горіхи знижують рівень ліпопротеїнів низької щільності (ЛПНЩ) і тригліцеридів, які сприяють утворенню бляшок холестеринів в артеріях.

Автори дослідження підкреслили, що до їжі можна вживати будь-які горіхи, оскільки майже всі їх види містять ненасичені жири, омега-3 жирні кислоти, клітковину, вітамін Е, рослинні стероли і L-аргінін.

За словами вчених, 80% передчасних інсультів і інфарктів можна запобігти, якщо уважніше ставиться до свого здоров'я і вживати в раціон харчування корисні для серця продукти.

Це зіпсує все! ТОП-8 шкідливих звичок, які прискорюють старіння

субота, 27 квітень 2024, 7:22

Експерти з довголіття виділили 8 шкідливих звичок, які змушують вас старіти швидше, передають Патріоти України. "Однією з основних ознак старіння є накопичення клітинних ушкоджень, які призводять до дисфункції органів і, в кінцевому підсумку, до смерті...

Жіночий психологічний тест: Лотерейний квиток визначить ваш ідеал чоловіка

субота, 27 квітень 2024, 7:14

Зустріти ідеального партнера щастить не кожному, і пошук кохання багато в чому схожий на лотерею чи рулетку. Обирай білет і дізнайтеся, який чоловік є вашим ідеалом, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть лотерейний квиток. Ваш в...