Ви варите гарячу першу страву, а вам пропонують покласти в неї лід. Така порада може викликати здивування, але вона в певних випадках має сенс. Пропонуємо вам дізнатися про це детальніше.
В кулінарії є безліч порад, які допомагають покращити страви, а іноді й врятувати від помилок. Якщо говорити про лід, то він таки рятівник.
Якщо бульйон занадто жирний або ви не розрахували та поклали засмажку з більшою кількістю масла чи олії, тоді лід вам точно знадобиться. Річ у тому, що він допоможе зв’язати жир.
В суп покладіть кілька кубиків льоду. Плівка, яка утвориться, буде доступна для знімання. Смак страви стане значно легшим. Смачного!
Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...
Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...