Ви варите гарячу першу страву, а вам пропонують покласти в неї лід. Така порада може викликати здивування, але вона в певних випадках має сенс. Пропонуємо вам дізнатися про це детальніше.
В кулінарії є безліч порад, які допомагають покращити страви, а іноді й врятувати від помилок. Якщо говорити про лід, то він таки рятівник.
Якщо бульйон занадто жирний або ви не розрахували та поклали засмажку з більшою кількістю масла чи олії, тоді лід вам точно знадобиться. Річ у тому, що він допоможе зв’язати жир.
В суп покладіть кілька кубиків льоду. Плівка, яка утвориться, буде доступна для знімання. Смак страви стане значно легшим. Смачного!
Це міф, що сніданок є обов’язковим саме для схуднення. Насправді — все залежить від загального балансу калорій, індивідуального ритму життя та метаболізму. Ось пояснення, передають Патріоти України.
30 травня за новим календарним стилем (12 червня - за старим) - день пам'яті преподобного Ісаакія сповідника, ігумена обителі Далматської. У народі день отримав назву Зміїний. 30 травня за старим календарним стилем згадують апостола Андроника та інших...