А ви це знали? Як лід може допомогти врятувати суп від кулінарних помилок

Ви варите гарячу першу страву, а вам пропонують покласти в неї лід. Така порада може викликати здивування, але вона в певних випадках має сенс. Пропонуємо вам дізнатися про це детальніше.

Подробиці

В кулінарії є безліч порад, які допомагають покращити страви, а іноді й врятувати від помилок. Якщо говорити про лід, то він таки рятівник.

Якщо бульйон занадто жирний або ви не розрахували та поклали засмажку з більшою кількістю масла чи олії, тоді лід вам точно знадобиться. Річ у тому, що він допоможе зв’язати жир.

В суп покладіть кілька кубиків льоду. Плівка, яка утвориться, буде доступна для знімання. Смак страви стане значно легшим. Смачного!

Варто знати! ТОП-7 сигналів, якими коти попереджають про лихо

п’ятниця, 12 грудень 2025, 9:13

Коти здавна відомі своєю надзвичайною чутливістю. Вони здатні вловлювати ті зміни та приховані загрози, які часто залишаються повністю непоміченими для людини, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Поведінка домашнього улюбленця може стати ...

А ви це знали? Чому деякі кабелі для інтернету блакитні

п’ятниця, 12 грудень 2025, 8:45

Майже кожен, хто має комп’ютер, хоч раз під’єднував його до роутера за допомогою інтернет-кабелю. Хоча Wi-Fi зручний, дротове підключення й досі залишається найстабільнішим способом отримати максимальну швидкість, особливо коли бездротовий сигнал слабк...