А ви це знали? Як лід може допомогти врятувати суп від кулінарних помилок

Ви варите гарячу першу страву, а вам пропонують покласти в неї лід. Така порада може викликати здивування, але вона в певних випадках має сенс. Пропонуємо вам дізнатися про це детальніше.

Подробиці

В кулінарії є безліч порад, які допомагають покращити страви, а іноді й врятувати від помилок. Якщо говорити про лід, то він таки рятівник.

Якщо бульйон занадто жирний або ви не розрахували та поклали засмажку з більшою кількістю масла чи олії, тоді лід вам точно знадобиться. Річ у тому, що він допоможе зв’язати жир.

В суп покладіть кілька кубиків льоду. Плівка, яка утвориться, буде доступна для знімання. Смак страви стане значно легшим. Смачного!

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...